2017-02-12 10:33:14
Φωτογραφία για Βρέθηκε ο επίδοξος… κλέφτης των Χανίων – Είχε βάλει στο στόχαστρο και τράπεζα
Βρέθηκε από τις διωκτικές αρχές του τόπου ο επίδοξος… κλέφτης των Χανίων που μέσα σε μόλις 10 ημέρες διέρρηξε τέσσερα σπίτια και καταστήματα ενώ επιχείρησε να ληστέψει και μία τράπεζα.

Μάλιστα, η αποτυχημένη ληστεία στην τράπεζα ήταν και η… τελευταία του καθώς φαίνεται ότι άφησε αρκετά ίχνη πίσω με την αστυνομία να τα ακολουθεί και να τον εντοπίζει.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, τα ξημερώματα της Παρασκευής άγνωστος άνδρας πέταξε μία πέτρα στο υποκατάστημα της Alpha Bank στον Πλατανιά προκαλώντας φθορές στο κατάστημα.

Ο ίδιος φοβούμενος τον συναγερμό έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι αστυνομικές αρχές, συνέλεξαν τα στοιχεία και διαπίστωσαν πως πίσω απ’ αυτήν την πράξη βρίσκεται ο 35χρονος ο οποίος και συνελήφθη το ίδιο βράδυ.

Κατά την προανάκριση προέκυψε ότι ο συγκεκριμένος δράστης από τις 30 Ιανουαρίου έως και τις 10 Φεβρουαρίου είχε διαπράξει συνολικά τέσσερις κλοπές σε σπίτια κι επιχειρήσεις αλλά και πέντε απόπειρες κλοπών αφαιρώντας χρήματα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα, προκαλώντας ταυτόχρονα και φθορές στα εν λόγω καταστήματα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ