2017-02-16 19:43:32
Φωτογραφία για Μενεγάκη για Λιάγκα: ''Δεν έχει πει λίγα για μένα και την οικογένειά μου''
Δεν ξέρω αν έχεις πάρει χαμπάρι τι έχει συμβεί, αλλά η Αθηναΐς Νέγκα έκανε μήνυση στον Γιώργο Λιάγκα για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης με αφορμή κάποια αρνητικά (και εντελώς χοντροκομμένα) σχόλια που έκανε ο παρουσιαστής εις βάρος της κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής του. Η υπόθεση έχει γίνει γνωστή και όπως ήταν αναμενόμενο συζητιέται στα τηλεοπτικά πάνελ. Μεταξύ αυτών κι εκείνο της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, η οποία είπε την άποψή της για το ύφος της κριτικής που μάλλον συνηθίζει ο Γιώργος Λιάγκας.  

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια είπε: "Αν δέχεται και ο ίδιος την κριτική για τις δικές του εκπομπές, που έχει παρουσιάσει ή μπορεί να παρουσιάζει και τώρα -δεν μπορώ να σας πω ότι τον έχω παρακολουθήσει στα πάντα, πιο πολύ έχω ακούσει τι έχει πει στο Πρωινό και για μένα δεν έχει πει και λίγα, ούτε για την οικογένειά μου, αλλά κλείνω την παρένθεση δεν είμαι εγώ το θέμα- παρόλα αυτά αν ο ίδιος όσον αφορά στο κομμάτι της εκπομπής δέχεται την κριτική, τότε έχει κάθε δικαίωμα να μιλάει για όποια εκπομπή θέλει, αρκεί να μη θίξει προσωπικά κάποιον. Όπως ο καθένας μπορεί να μιλάει για όποια εκπομπή θέλει. Αυτό είναι άλλο κομμάτι. Άλλο οι εκπομπές, άλλο οι άνθρωποι. Άλλο οι οικογένειες. Υπάρχει μεγάλη διαφορά".


Στη συνέχεια της συζήτησης με τους συνεργάτες της, η Ελένη Μενεγάκη πρόσθεσε πως "ο καθένας έχει ένα ευαίσθητο σημείο. Αν τον πατήσεις εκεί, θα αντιδράσει. Θα φτάσει και στη δικαιοσύνη. Αλλουνού είναι το παιδί του, αλλουνού είναι οι χαρακτηρισμοί που αφορούν τον ίδιο, για άλλον είναι η δουλειά του και δεν θέλουν να τον ακουμπάνε, άλλος νοιάζεται για την προσωπική ζωή του και την ιδιωτικότητά του".

Και συμπλήρωσε: "Ο καθένας μας έχει ένα τέτοιο σημείο. Αν ο άλλος το πιάσει, φτάνει στη δικαιοσύνη. Μπορεί να μη φτάνεις κάθε μέρα, μπορεί για δέκα χρόνια να μην αντιδράσεις. Στον ενδέκατο όμως, στο πιο ήσυχο σχόλιο από αυτά που έχεις ακούσει, να αντιδράσεις".

Κλείνοντας η Ελένη είπε ότι αυτονόητο, πως "όταν υπάρχουν παιδιά οφείλουμε όλοι να είμαστε πιο προσεκτικοί. Όχι μόνο όταν το έχουμε ανάγκη για εμάς, να το σκεφτόμαστε για τους άλλους, όταν εμείς δεν το έχουμε ανάγκη. Να είμαστε δίκαιοι στη ζωή". 
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ