2012-05-20 17:53:46
Φωτογραφία για ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΠΕΛΕΚΑΝΟ - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΤΕΛΙΚΟ Ο ΙΒΚΟΒΙΤΣ
Το πρόβλημα του Έισι Λο, ο οποίος ταλαιπωρείται από βαρύ διάστρεμμα από τον ημιτελικό του Final4 κόντρα στην Μπαρτσελόνα, φέρνει το Μιχάλη Πελεκάνο στην αποστολή του Ολυμπιακού.

Παράλληλα, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς κρίνει πως χρειάζεται έναν ακόμα έμπειρο ψηλό και έτσι υπαρχει μεγάλη πιθανότητα να συμπεριληφθεί στη 12άδα και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, αντί του Ανδρέα Γλυνιαδάκη, ο οποίος είχε επιλεγεί για την ημιτελική αναμέτρηση του Final 4 της Κωνσταντινούπολης απέναντι στην Μπαρτσελόνα (στον τελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αγωνίστηκε ο Παπαδόπουλος). Τίποτα βέβαι δεν έχει αποφασιστεί ακόμα από το Σέρβο προπονητή των ερυθρόλευκων, αλλά είναι πολύ πιθανό πλέον οι δυο αυτοί παίκτες να συμπεριληφθούν στη 12άδα του Θρύλου για τον πρώτο τελικό κόντρα στον ΠΑΟ, που θα διεξαχθεί αύριο (21/05, 19.00) στο ΣΕΦ.

Ο "Ντούντα" και ο άμεσος συνεργάτης του στον πάγκο, Βαγγέλης Αγγέλου, θα περιμένουν και τη σημερινή απογευματινή προπόνηση, παρόλο που πολύ δύσκολα θα πάρει μέρος ο Έισι Λο, αφού ο Αμερικανός γκαρντ δεν έχει καταφέρει ακόμα να πατήσει παρκέ από την περασμένη Τρίτη (15/05), όταν και ξεκίνησε η προετοιμασία για τους τελικούς κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο, και η συμμετοχή του στον αυριανό (21/05) τελικό παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη
. Το πιθανότερο είναι να προφυλαχθεί, προκειμένου να είναι έτοιμος για το δεύτερο τελικό που είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη (24/05), στο ΟΑΚΑ. Εάν τελικά ο Λο μείνει εκτός πλάνων, ο Μιχάλης Πελεκάνος έχει σημαντικές πιθανότητες να βρεθεί τη 12άδα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το εφιαλτικό σενάριο..
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το εφιαλτικό σενάριο..
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ