2017-02-17 18:33:23
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έκοψε το κεφάλι του εραστή της με δισκοπρίονο κατά τη διάρκεια ερωτικού παιχνιδιού
Μια γυναίκα από τη Γερμανία δικάζεται στο Μόναχο με την κατηγορία πως δολοφόνησε τον εραστή της με ηλεκτρικό δισκοπρίονο Η 32χρονη Gabrielle P κατηγορείται πως σκότωσε τον σύντροφό της ενώ εκείνος ήταν δεμένος στο κρεβάτι και με δεμένα τα μάτια, κατά τη διάρκεια ερωτικού παιχνιδιού.

Σύμφωνα με την κατηγορία, μετά τον φόνο η 32χρονη χρησιμοποίησε το πριόνι για να κόψει το κεφάλι του 28χρονου άνδρα, τον οποίο ο γερμανικός Τύπος αναφέρει ως Alex H και Sebastian H (σύμφωνα με τη γερμανική νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων τα πραγματικά ονόματά τους δεν ανακοινώνονται).

Η Gabrielle P ομολόγησε τον φόνο αλλά το επιχείρημα των δικηγόρων της είναι πως επρόκειτο για μη προσχεδιασμένη πράξη απελπισίας. Η απόγνωσή της οφειλόταν στο ότι ο Alex H την εξανάγκαζε να συμμετέχει σε εξευτελιστικά σεξουαλικά παιχνίδια, όπως είπαν στο δικαστήριο.

Παρότι ο φόνος έγινε το 2008, όταν η Gabrielle P, δεν αποκαλύφθηκε παρά τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν το διαμελισμένο πτώμα του άνδρα βρέθηκε θαμμένο στον κήπο του σπιτιού όπου ζούσαν μαζί, στο Μόναχο, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα Telegraph.


Η Gabrielle P και ο Alex H είχαν γνωριστεί όταν εκείνη ήταν μόλις 16 ετών. Όταν έκλεισε τα 18 άρχισαν να συζούν αλλά η σχέση τους ήταν τρικυμιώδης.

«Ήταν δύο διαφορετικοί άνθρωποι ταυτόχρονα» είπε η νεαρή γυναίκα στο δικαστήριο. «Αυτός που ερωτεύτηκα ήταν καλλιεργημένος και είχε χιούμορ». Ο Alex H είχε όμως και μια άλλη πλευρά, υποστήριξε. Οι δικηγόροι της σκοπεύουν να παρουσιάσουν στο δικαστήριο το ημερολόγιό της στο οποίο έγραφε όλα τα εξευτελιστικά σεξουαλικά παιχνίδια στα οποία την ανάγκαζε να παίρνει μέρος.

Τον Δεκέμβριο του 2008 το ζευγάρι είχε έναν μεγάλο τσακωμό και εκείνη τον έδιωξε από το σπίτι. Αργότερα όμως τα ξαναβρήκαν και η Gabrielle του επέτρεψε να γυρίσει πίσω. Στο σημείο αυτό στηρίζονται οι κατήγοροι, υποστηρίζοντας πως η γυναίκα προσποιήθηκε πως τον ήθελε πίσω, έχοντας στην πραγματικότητα ήδη αποφασίσει να τον σκοτώσει.

Τη νύχτα του φόνου ο Alex H έκλεισε μόνος του τα μάτια του, φορώντας γυαλιά θαλάσσης καλυμμένα με μαύρη ταινία, και ζήτησε από την Gabrielle να τον δέσει στο κρεβάτι. Τότε, σύμφωνα με την κατηγορία, εκείνη τον σκότωσε περνώντας το δισκοπρίονο μέσα από το στέρνο του.

Οι συνήγοροί της λένε πως το πριόνι βρισκόταν στο δωμάτιο επειδή το ζευγάρι ανακαίνιζε το σπίτι και πως η γυναίκα το άρπαξε σε μια στιγμή απελπισίας.

Μετά τον θάνατό του η Gabrielle P χρησιμοποίησε το δισκοπρίονο για να κόψει το κεφάλι του Alex και κάλυψε το σώμα του με ένα σεντόνι. Έκλεισε πίσω της την πόρτα του δωματίου και δεν ξαναπλησίασε τη σορό για έξι μήνες.

Το πτώμα ανακαλύφθηκε όταν πήγε στο σπίτι ο νέος εραστής της Christian K. Αντί όμως εκείνος να ενημερώσει τις αρχές, τη βοήθησε να θάψει το διαμελισμένο πτώμα στον κήπο του σπιτιού.

Ο Christian έχει ήδη καταδικαστεί, σε ξεχωριστή δίκη, σε ποινή φυλάκισης δύο ετών και οκτώ μηνών, για την απόκρυψη της σορού.

Οι θετοί γονείς του Alex ειδοποίησαν τις αρχές μετά την εξαφάνισή του αλλά πληροφορήθηκαν πως ζούσε πλέον στη Ρουμανία με νέα σύντροφο και δεν ήθελε πια επαφές μαζί τους. Μια λάθος ειδοποίηση από κάποιον που θεώρησε πως τον είχε δει, το 2010, ενίσχυσε το σενάριο αυτό.

Η 63χρονη μητέρα του Thea E απέρριψε την αφήγηση της Gabrielle στο δικαστήριο. «Η Gabi λέει ψέματα» δήλωσε «θα ήθελα να την κοιτάξω στα μάτια και να δω αν είναι πραγματικά ένα τόσο ψυχρό τέρας».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ