2017-02-17 19:00:29
Φωτογραφία για Περίεργες και ύποπτες μεταγραφές από Τούντορ και Άρνεσεν
Η κροατική ιστοσελίδα «vecernji.hr» σε άρθρο της, επικαλούμενη δημοσιεύματα από την Τουρκία, υποστηρίζει ότι η σχέση μεταξύ του Τούντορ και του Άρνεσεν είναι περίεργη και ύποπτη σ’ ότι έχει να κάνει με τις πολλές (αναφέρουν τον αριθμό 20) μεταγραφές, που έχει πραγματοποίησε ο Αρνεσεν σε συνεργασία με τον Τούντορ. Κάπου εδώ αρχίζει να εμπλέκεται και το όνομα του ΠΑΟΚ, καθώς οι δύο άνδρες συνεργάστηκαν την σεζόν 2015-16 με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, όπου ο Άρνεσεν είχε τον πρώτο λόγο στις μεταγραφικές κινήσεις και ήταν αυτός που επέλεξε τον Τούντορ για την τεχνική ηγεσία του «Δικεφάλου».

Στο στόχαστρο των Τούρκων είναι περισσότερο ο Δανός πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, «που έπαιρνε μερίδιο από κάθε μεταγραφή», καθώς όπως τονίζουν υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να επαναληφθεί το ίδιο φαινόμενο και τώρα που ο Τούντορ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Γαλατάσαραϊ. «Συμμετείχαν σε ύποπτες μεταγραφές παικτών ακόμη κι όταν ήταν στην ελληνική ομάδα», σημειώνουν
. Οι δύο περιπτώσεις που αναφέρονται είναι του Γκόικο Τσίμιροτ και του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, αν και για το Βούλγαρο επιθετικό δεν πρέπει να είχε ενεργό ρόλο ο Αρνεσεν, ενώ ο Τούντορ δεν τον ήθελε στον ΠΑΟΚ! «Η Σαράγεβο από την μεταγραφή πήρε 800.000 ευρώ, ενώ οι μάνατζερ μοιράστηκαν 250.000 ευρώ. Ο Μπερμπάτοφ εισέπραξε 950.000 ευρώ, ενώ περισσότερο από μισό εκατομμύριο πήγε σε χέρια ξένων», αναφέρει το δημοσίευμα. Οι καταγγελίες, τόσο κροατικών όσο και τουρκικών ΜΜΕ, είναι σοβαρές ωστόσο θα πρέπει να τις αποδείξουν σε περίπτωση που οι εμπλεκόμενες πλευρές κινηθούν εναντίον τους.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ