2017-02-19 14:47:44
Φωτογραφία για Βουτιά σε γκρεμό έκανε γυναίκα στα Λευκά Όρη
Μια γυναίκα έχει πέσει σε γκρεμό στα ορεινά των Σφακίων - Θα ζητηθεί η συνδρομή ελικοπτέρου Επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην περιοχή των Σφακίων. Μια κοπέλα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Flashnews.gr, έχει πέσει σε γκρεμό σε ορεινό σημείο που βρίσκεται στην περιοχή Κακό Καστέλι των Λευκών Ορέων, μεταξύ του οροπεδίου της Ταύρης και της περιοχής Πάχνες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε η παρέα της γυναίκας στις αρχές, έχει πέσει σε γκρεμό βάθους δεκάδων μέτρων.

Στο σημείο σπεύδει ομάδα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τα Χανιά και τις Βρύσσες,  ωστόσο, λόγω του βάθους του γκρεμού και του απόκρυμνου της περιοχής, πρόκειται να ζητηθεί η συνδρομή ελικοπτέρου προκειμένου να την εντοπίσουν εγκαίρως χωρίς να χάσουν χρόνο αναζητώντας την και να μπορέσουν να την προσεγγίσουν για να την ανασύρουν από τον γκρεμό.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει πληροφόρηση για το πώς βρέθηκε η κοπέλα στον γκρεμό, ωστόσο εικάζεται ότι γλίστρισε από βράχο εξαιτίας του παγετού που επικρατεί ενώ έχει γίνει γνωστό ότι φέρει πολλά τραύματα.

Στην περιοχή έχει σπεύσει ασθενοφόρο καθώς και η αστυνομία.

Να σημειωθεί ότι, επειδή ο ορειβατικός σύλλογος πραγματοποιούσε εκδρομή στην περιοχή των Λευκών Ορέων, το περιστατικό δεν αφορά στην ομάδα του ορειβατικού.

Αυτή την ώρα ένα τζιπ της πυροσβεστικής υπηρεσίας ανεβαίνει μέχρι την Ταύρη.

Περισσότερα σε λίγο...
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ