2017-02-21 01:02:20
Φωτογραφία για Πολάκης: Αν έχει τα κότσια ο Γεωργιάδης, να τα πούμε φάτσα κάρτα στη Βουλή
Συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεκινήσει με τον Άδωνι Γεωργιάδη έδωσε ο Παύλος Πολάκης αναφορικά με διορισμούς στο ΚΕΕΛΠΝΟ. «Εκεί που μας χρωστούσαν δεν θα μας πάρουν και το βόδι», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας και κάλεσε τον κ. Γεωργιάδη να προχωρήσει σε κινήσεις «αν έχει τα κότσια» ώστε «να τα πούμε φάτσα κάρτα από το βήμα της βουλής», όπως χαρακτηριστικά σημείωσε.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North 98.0, ο κ. Πολάκης ρωτήθηκε γιατί αρνήθηκε να αρθεί η ασυλία του στην κόντρα με τον κ. Γεωργιάδη.

«Γιατί εκεί που μας χρωστούσαν μας δεν θα μας πάρουν και το βόδι. Δηλαδή εγώ καταγγέλλω με επίσημα στοιχεία ότι ο κ. Γεωργιάδης διόρισε συγκεκριμένα 23 άτομα στο ΚΕΕΛΠΝΟ με ονόματα και διευθύνσεις τα οποία όλα έφυγαν λίγες ημέρες πριν φύγει αυτός από το υπουργείο, υπάρχουν έχουν κατατεθεί αυτά τα στοιχεία στον εισαγγελέα, έχουν υπάρξει και άλλα στοιχεία, τα οποία έχουν να κάνουν με συγκεκριμένες υπουργικές αποφάσεις που έφτιαξε ο κ
. Γεωργιάδης για την τιμολόγηση των φαρμάκων αυτά τα πράγματα έχουν πάει στους εισαγγελείς δηλαδή προσέξτε που έχουμε φτάσει, και είναι προφανές ότι θα αρνηθώ την ασυλία διότι θα πρέπει η Δικαιοσύνη να πάρει θέση σε αυτά που τα έχει πολύ καιρό στα χέρια της και μετά να αρθεί η δικιά μου ασυλία», δήλωσε ο κ. Πολάκης και πρόσθεσε:

«Δηλαδή είναι σαν να βλέπω τον δολοφόνο, να τον καταγγέλλω και να μου κάνει μήνυση ο δολοφόνος. Και να εγκαλούμαι εγώ γιατί δεν αίρεται η ασυλία μου, που κανονικά επειδή είμαι υπουργός θα έπρεπε να πάει με τον νόμο περί ευθύνης υπουργών και όχι με την έννοια της άρσης της βουλευτικής ασυλίας αν έχει τα κότσια ο κ. Γεωργιάδης γιατί δυστυχώς στην επιτροπή δεοντολογίας δεν μαγνητοσκοπείται ούτε μεταδίδεται λοιπόν εγώ θέλω αν μπορεί να μαζέψει 30 υπογραφές βουλευτών για να αρθεί η υπουργική μου , να πάω με τον νόμο περί ευθύνης υπουργών και να τα πούμε φάτσα κάρτα από το βήμα της βουλής αυτά που είπα εκεί μέσα , στην επιτροπή δεοντολογίας ζητώντας σαφώς και αποδεικνύοντας το γιατί δεν πρέπει να αρθεί η ασυλία μου.

Δηλαδή πιάνω τον δολοφόνο να κλέβει, πιάνω τον άλλον να έχει κάνει λαμογιά το στέλνω στον εισαγγελέα , και θα εγκληθώ εγώ γιατί το έκανα, γιατί σε αυτό το σημείο του απόλυτου παραλογισμού έχουμε φτάσει».

Γεωργιάδης: Του καταθέτω επίκαιρη ερώτηση

Άμεση ήταν η αντίδραση του αντιπροέδρου της ΝΔ ο οποίος σε μήνυμά του στο Twitter δήλωσε ότι θα καταθέσει επίκαιρη ερώτηση στη βουλή.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ