2017-02-21 20:44:08
Φωτογραφία για Αυξάνονται και πληθύνονται οι μετανάστες στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας - Κίνδυνος για τους ίδιους και τους οδηγούς [photos]
Με αυξανόμενο ρυθμό έρχονται πλέον οι μετανάστες στην Πάτρα, προσπαθώντας να... εισέλθουν από το λιμάνι σε κάποιο από τα φορτηγά που επιβιβάζονται στα πλοία της γραμμής Πάτρα - Ιταλία.

Έξω από το νότιο λιμάνι, στην παραλιακή ζώνη της Ακτής Δυμαίων, οι μετανάστες σχεδόν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας βρίσκονται είτε κρεμασμένοι στα κάγκελα, είτε απέναντι προσπαθώντας να προσεγγίσουν τις νταλίκες που μπαίνουν στη λιμενική ζώνη, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες του tempo24.gr.

Βέβαια υπό το... άγρυπνο βλέμμα των ανδρών της Ασφάλειας του λιμανιού, αλλά και των λιμενικών από τη μέσα πλευρά του λιμένα.

Ο κίνδυνος, όμως, είναι μεγάλος τόσο για τους ίδιους να τραυματιστούν, όπως έχει γίνει πολλές φορές, αλλά και για τους οδηγούς που κινούνται στην παραλιακή οδό.

Και αυτό γιατί οι μετανάστες, μόλις δουν αστυνομικό με μοτοσικλέτα ή περιπολικό, τρέχουν να εξαφανιστούν, με κίνδυνο να κινδυνεύουν να παρασυρθούν από τα οχήματα, που σε κάποιες περιπτώσεις κινούνται με μεγάλες ταχύτητες.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ