2017-02-22 18:33:07
Φωτογραφία για «Σε κάνουν να νιώθεις ένοχος μέχρι να τους αποδείξεις ότι είσαι αθώος»
«Φυσικά και θα σε σταματήσουν στο αεροδρόμιο. Γιατί να μην το κάνουν; Μοιάζεις με το πρόσωπο που έπαιζε στην τηλεόραση πριν από λίγο και έκανε ότι έκανε», σχολιάζει ο Waz, βρετανός πολίτης από το Μπέρμιγχαμ και Μουσουλμάνος για την συνήθη -πλέον- συνθήκη του να περνάει εξονυχιστικούς ελέγχους γιατί έχει μακρύ μούσι.

Μαζί με τον φίλο του Nav, επίσης Μουσουλμάνο, ταξιδεύουν ανά τον κόσμο βοηθώντας πρόσφυγες. Στο βίντεο του Channel 4 φαίνονται κατά τη διάρκεια διανομής αγαθών σε παιδιά, ωστόσο, όπως σχολιάζουν «το να ταξιδεύεις είναι πιο δύσκολο από όσο ακούγεται».

«έχεις καταλάβει ότι μας κοιτούν πολλοί μέσα στο τρένο έτσι; Λογικά πιστεύουν πως εσύ είναι πιο πιθανό να εκραγείς από εμένα» αναφέρει ο Nav με χιουμοριστική διάθεση για τα καχύποπτα βλέμματα που αντιμετωπίζουν στα μέσα μαζικής μεταφοράς. «Η ερώτηση που μας κάνουν πάντα στα αεροδρόμια είναι “έχετε εισιτήριο επιστροφής”;» τονίζει ο Waze ενώ οι ερωτήσεις για το μούσι τους είναι πλέον σταθερές. «Γιατί έχεις μούσι; Δεν έχουν όλοι οι Μουσουλμάνοι μούσι» ρωτούν οι αστυνομικοί λέει ο Nav και συνεχίζει «σε κάνουν να νιώθεις ένοχος μέχρι να τους αποδείξεις ότι είσαι αθώος».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ