2017-02-23 13:40:12
Φωτογραφία για ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έχουμε την celebrity που μπαίνει στο «Survivor»!
Στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor» είδαμε να γίνεται το συμβούλιο μεταξύ των παικτών και τον Σάκη Τανιμανίδη να ανακοινώνει ότι το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε την Ειρήνη Αϊνατζιόγλου να επιστρέψει στην Ελλάδα. Την ομάδα των «Μαχητών», όμως, τους περίμενε και μια έκπληξη καθώς ο παρουσιαστής ανακοίνωσε ότι μπαίνει ένας νέος παίκτης, ο 35χρονος Willie.

Στη συνέχεια, μάλιστα, ανακοίνωσε ότι μια παρόμοια… κίνηση πρόκειται να συμβεί και για την ομάδα των celebrities που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tv-24.gr, το νέο πρόσωπο που αναμένεται να μπει στο «Survivor» -εκτός απροόπτου κι αν δεν αλλάξει γνώμη στο… παρά πέντε- είναι η Κύπρια τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου που γνωρίσαμε μέσα από το «X- Factor», εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision το 2010, ενώ πέρσι συμμετείχε στην καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Δίδυμα Φεγγάρια».

Μπορεί να ήταν πολλά τα εκατομμύρια που κλήθηκαν να δώσουν στον Τούρκο παραγωγό Acun Ilicali ώστε να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα, μεταξύ άλλων, του reality «Survivor», αλλά οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση. Γιατί; Σημειώνει σαρωτικά νούμερα τηλεθέασης και «κλέβει» κοινό από τα αντίπαλα προγράμματα, με αποτέλεσμα να προκαλεί… πονοκέφαλο.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ