2017-02-23 14:00:02
Φωτογραφία για Έξαλλος ολόκληρος ο διαδικτυακός κόσμος! Βρετανίδα δήλωσε ότι το μακελειό της χάλασε τα ψώνια στη Νίκαια!
Έξαλλοι έγιναν οι χρήστες στο Twitter από τις δηλώσεις της Βρετανίδας Lucy Nesbitt-Comaskey η οποία μαζί με φίλο της έκανε διακοπές στη Νίκαια, στη νότια Γαλλία.

Η νεαρή γυναίκα μετά το μακελειό στην πόλη, που έγινε η αιτία 84 άτομα να χάσουν την ζωή τους, δήλωσε στο Sky News ότι η τρομοκρατική επίθεση της χάλασε τα ψώνια.

«Έχουμε αγοράσει όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα και τώρα δεν μπορώ να ασχοληθώ με αυτά, δεν σημαίνουν τίποτα τώρα, το ταξίδι μου "χάλασε" από τις δολοφονίες», είχε δηλώσει η Βρετανίδα στο Sky News.

Oι χρήστες στο Twitter αηδίασαν με τις δηλώσεις της, την χαρακτήρισαν «αναίσθητη» και τις δηλώσεις της «ντροπή».

ίδια με ανάρτησή της στο Facebook άλλαξε στάση και απέδωσε τις δηλώσεις της στο σοκ και στην πίεση που αισθανόταν εξαιτίας της τρομοκρατικής επίθεσης.

«Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους Γάλλους που έχασαν τους αγαπημένους τους στη Νίκαια. Λυπάμαι που στην συνέντευξη στο Sky News ακούστηκα χωρίς συμπόνοια (για τους νεκρούς). Ήμουν υπό πίεση και σοκαρισμένη. Τα λόγια μου ήταν λάθος. Για μια ακόμα φορά ζητώ συγγνώμη», έγραψε στο Facebook η Βρετανίδα τουρίστρια.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της την ώρα της τρομοκρατικής επίθεσης δειπνούσε με φίλο της σε κοντινό εστιατόριο ενώ είχε πρόθεση να πάει και εκείνη να παρακολουθήσει το σόου πυροτεχνημάτων που γινόταν για τον εορτασμό της εθνικής γιορτής των Γάλλων.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ