2017-02-23 15:47:08
Φωτογραφία για Άνδρας πυρπόλησε τη γυναίκα του μπροστά στα μάτια των παιδιών τους
Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές στη Ρουμανία για τον εντοπισμό ενός άνδρα που έβαλε φωτιά στη γυναίκα του και μάλιστα μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών του.

Το τρομακτικό οπτικό υλικό από το εστιατόριο της πόλης Buhusi, όπου συνέβη το περιστατικό, δείχνει τον άνδρα τη στιγμή που πυρπολεί την άτυχη γυναίκα, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά.

Η γυναίκα, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Sun, βρισκόταν εκεί με τη μητέρα της και δύο από τα τρία παιδιά της ηλικίας δύο και έξι ετών.

Στο βίντεο φαίνεται ο άνδρας να εμφανίζεται στο φαστ φουντ, να παραγγέλνει καφέ και να κατευθύνεται στο τραπέζι της γυναίκας του. Εκεί το ζευγάρι αρχίζει να τσακώνεται και ο άνδρας χτυπά τη γυναίκα. Μετά την αρπάζει και της βάζει φωτιά.

Την ώρα που οι παριστάμενοι και τα παιδιά προσπαθούν να βοηθήσουν το θύμα, ο δράστης βγαίνει από το εστιατόριο κι εξαφανίζεται.

«Περνούσαν πολύ δύσκολα. Εκείνος τη χτυπούσε, ήταν πάντα βίαιος. Ήταν τρομοκρατημένη, το ίδιο και τα παιδιά» δήλωσε συγγενής της κοπέλας.

«Έβγαλε ένα μικρό μπουκάλι από την τσέπη του και την περιέλουσε με κάτι» ήταν η περιγραφή της μητέρας της. «Έβαλα τη ζακέτα στο κεφάλι της για να σβήσω τη φωτιά και τρέξαμε στο νοσοκομείο, ήταν σοβαρά τραυματισμένη».

Η γυναίκα υπέστη σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπό της.

Εντωμεταξύ ο άνδρας εξαφανίστηκε με τον γιο του και οι έρευνες είναι σε εξέλιξη στη Ρουμανία και σε γειτονικές χώρες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, είχε χωρίσει με τη γυναίκα του πριν από δύο μήνες. Εάν συλληφθεί και καταδικαστεί, μπορεί να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης έως και 20 ετών.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ