2017-02-24 10:15:13
Φωτογραφία για Αποκάλυψε τον χωρισμό του με Ελληνίδα ηθοποιό ο…l
Το σπίτι του είναι γεμάτο βιβλία Είναι γεμάτο με βιβλία και με πολλά κρεβάτια. Πώς αποκάλυψε τον χωρισμό του με Ελληνίδα ηθοποιό; Διαβάστε τις δηλώσεις του «Το κρεβάτι που κοιμάμαι είναι από τα πιο σπάνια, υπάρχουν τέσσερα στον κόσμο, στις Βερσαλλίες, στην Αργεντινή... Τα κρεβάτια που έχω, μαζί με του σπιτιού μου στην Αίγινα, που έχω 8 κρεβάτια εκεί είναι περισσότερα από 15, έχω συλλογή από κρεβάτια» τόνισε στο Λοιπόν ο Δημήτρης Κολλάτος.

-Γιατί έχετε τόσα κρεβάτια;

«Στο κρεβάτι περνάω πολλές ώρες, έκανα έρωτα πολύ, τώρα κάνω λιγότερο, τώρα που δεν έχω γυναίκα περνάω λιγότερες ώρες. Έχω περάσει πολύ χρόνο στο κρεβάτι. Αγαπάω πολύ τη γυναίκα κι έχω πετύχει γυναίκες που με έχουν αγαπήσει. Η Αρλέτα, η γυναίκα μου, με αγαπούσε πάρα πολύ. Δεν κρατάω ποτέ κακία σε γυναίκα, την αγαπάω πάντα, ακόμα κι αν εκείνη δεν με αγαπάει πια, εγώ εξακολουθώ. Έχω μια υπέροχη κρεβατοκάμαρα που την έχω κάνει τώρα αίθουσα προβολής.»


-Πόσες γυναίκες έχετε αγαπήσει;

«Δεν έχω μετρήσει, αλλά έχω αγαπήσει αρκετέ;. Οι γυναίκες της ζωής μου όμως ήταν λίγες. Με την Πολύνα Γκιωνάκη είμαστε 6 χρόνια μαζί και χωρίσαμε βλακωδώς. Κρίμα... Ελπίζω να βρει κάποιον άλλον η Πολύνα. Δεν είναι ότι δεν μπορείς να βρεις μία γυναίκα, βρίσκεις, αλλά όταν έχεις μια γυναίκα 6 χρόνια, έχεις κάνει μια κατάσταση ερωτική, ανθρώπινη, την ξέρεις, σε ξέρει, ζείτε καλά. Μια άλλη γυναίκα είναι άγνωστη για μένα, πότε να προλάβω να τη γνωρίσω; θα «φύγω» ψηλά. (Γέλια.)  Έχω   μεγαλώσει πια...»

-Είστε ένας χορτασμένος άνθρωπος,  με πολλές εμπειρίες στη ζωή σας. Υπάρχει κάτι που δεν καταφέρατε;

«Να    ξυπνήσω την    Ελλάδα. Όμως, πριν πεθάνω,   θα το κάνω, πάντα προσπαθούσα,     αλλά δεν τα κατάφερα, θέλω να το καταφέρω τώρα. Αν η Ελλάδα    δεν κατορθώσει να       ξυπνήσει τώρα, τελείωσε σαν χώρα, θα- πάψουμε να υπάρχουμε. Να προλάβουμε την καταστροφή. Τώρα προβάλω την ταινία «Η Θράκη», γιατί οι πολιτικοί μας την έχουν προ-δώσει, την έχουν εγκαταλείψει, έχει συμφωνηθεί αυτό. Δεν δίνω το δικαίωμα ούτε στον Τσίπρα ούτε στον Μητσοτάκη να αποφασίσει για μένα. Πουλάνε τη χώρα μας. Δεν κάνουμε παιδιά και δεν γίνεται Ελλάδα χωρίς παιδιά. Οι γέροντες θα κρατήσουν την Ελλάδα; Στα γηρατειά δεν θα τσιγκουνευτώ τη ζωή μου, δεν το έκανα όταν ήμουν νέος, που είχα μέλλον, τώρα έχω παρόν, κι αυτό θέλω να το δώσω στην Ελλάδα, που την αγαπώ. Υπάρχουν δύο βάρβαροι λαοί στον κόσμο, οι Γερμανοί και οι Τούρκοι. Παίζω την ταινία κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στο σπίτι μου κι έρχεται   κόσμος  και  τη βλέπει.»
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ