2017-02-24 11:38:15
Φωτογραφία για Οι καλύτερες ασκήσεις για να εξαφανίσεις τα «ψωμάκια» σε χρόνο ρεκόρ!
Συμφωνούμε στην ιδέα πως ακόμη φοράμε πουλόβερ και μπουφάν αλλά η ώρα της παραλίας θα έρθει πριν καλά καλά το καταλάβεις. Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς θα ξημερώσει και εσύ ακόμα δε θα έχεις «κόψει» τις κακές διατροφικές σου συνήθειες. Ναι, ίσως δεν έχεις πάει ακόμα γυμναστήριο.

Οι παρακάτω ασκήσεις γίνονται και... κατ'οίκον. Πρέπει να ακολουθήσεις το παρακάτω πρόγραμμα περίπου 4 φορές την εβδομάδα και θα δεις πόσο γρήγορα θα εξαφανιστούν τα «ψωμάκια».

Το περπάτημα του πιγκουίνου: Μη γελάσεις, καθώς η συγκεκριμένη άσκηση είναι αρκετά αποτελεσματική. Κάνε ημικάθισμα  πλιέ με τα χέρια πίσω από το κεφάλι και τους μηρούς σου παράλληλους στο έδαφος. Άρχισε να περπατάς βάζοντας αρχικά το δεξί πόδι μπροστά και στη συνέχεια το άλλο.

Κάνε 3 σετ των 15 βημάτων.

Εκτάσεις ισχίου: Ίσως μία από τις πιο αποτελεσματικές ασκήσεις. Στάσου σε όρθια στάση και σήκωσε το δεξί σου πόδι προς τα πίσω, φροντίζοντας να είναι καλά τεντωμένο και flex. Το αριστερό σου πόδι πρέπει ταυτόχρονα να πατάει καλά στο έδαφος και το γόνατο να είναι ελαφρώς λυγισμένο. Επέστρεψε στην αρχική σου θέση και επανάλαβε την ίδια άσκηση με το άλλο πόδι.


Κάνε 3 σετ των 15 επαναλήψεων

Άρσεις ποδιών: Ακούμπησε τα γόνατά σου στο έδαφος και στηρίξου στα χέρια σου. Φρόντισε οι γλουτοί σου να είναι σε μία ευθεία με τα γόνατά σου και οι ώμοι με τις παλάμες σου. Από τη θέση αυτή φέρε το δεξί σου γόνατο προς το στήθος και έπειτα έκτεινε το προς τα πίσω σφίγγοντας τους γλουτούς σου. Κάνε 10 επαναλήψεις και άλλαξε πόδι.

Κάνε 3 σετ των 15 επαναλήψεων
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ