2017-02-24 21:26:50
Φωτογραφία για Αυτές είναι οι πιο αξιόπιστες μάρκες αυτοκινήτου για το 2017
Lexus και Porsche βρέθηκαν και φέτος στην κορυφή της λίστας της J.D. Power για τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα του 2017 Για έκτη συνεχόμενη χρονιά, ο πολυτελής κλάδος της Toyota, η Lexus καταλαμβάνει την επίζηλη θέση στην ετήσια Μελέτη Αξιοπιστίας των Αυτοκινήτων της J.D. Power. Και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Porsche ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής στη δεύτερη θέση.

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν Toyota, Buick και Mercedes-Benz, ενώ Hyundai (Νο 6), BMW (Νο 7) και Jaguar (Νο 10) κάνουν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά στη δεκάδα.

Η μελέτη παρέθεσε ένα μέσο όρο 156 προβλημάτων ανά 100 αυτοκίνητα που κατέγραψε, ανεβασμένη κατά τέσσερα προβλήματα ανά 100 αυτοκίνητα σε σχέση με τον περασμένο χρόνο. Τα νέα προβλήματα είχαν να κάνουν κυρίως με το ηχοσύστημα, την επικοινωνία, την ψυχαγωγία και το σύστημα πλοήγησης, για τα οποία η J.D. Power λέει ότι συνέθεσαν το 22% του συνόλου των προβλημάτων.


«Αυτά τα θέματα πηγαίνουν όλο καλύτερα, αλλά αυτό είναι που αντισταθμίζεται από την τεχνολογία που είναι φορτωμένα τα αυτοκίνητά μας τώρα», είπε ο Dave Sargent, αντιπρόεδρος της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας στην J.D. Power.

Στον πάτο της λίστας για μια φορά ακόμη βρέθηκε η FIAT με από πάνω της την Jeep και την Infiniti που παρουσίασαν τα περισσότερα προβλήματα ανά 100 αυτοκίνητα. Συγκεκριμένα 298 για τη FIAT, 209 για την Jeep και 203 για την Infiniti. Συνολικά 14 φίρμες βρέθηκαν κάτω από το μέσο όρο της βιομηχανίας που ήταν 156 προβλήματα ανά 100 αυτοκίνητα, συμπεριλαμβανομένων των Chrysler, Subaru και VW που βρέθηκαν οριακά από κάτω.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ