2017-03-02 20:40:05
Φωτογραφία για Το τραγικό τέλος του νικητή του Survivor με τον Μαρκουλάκη και η τραγικλη ειρωνεία - Σκοτώθηκε στην άσφαλτο με...
Ήταν Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου του 2006 προπαραμονές Πρωτοχρονιάς όταν σχεδόν... 2.000.000 εκατομμύρια τηλεθεατές είχαν καθηλωθεί στη συχνότητα του Mega για να δουν τον μεγάλο τελικό του Survivor 3 «Ελλάδα – Τουρκία». 

Της Ελληνοτουρκικής αναμέτρησης που για τους Έλληνες τηλεθεατές παρουσίαζε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Τα μηχανάκια της AgB είχαν χτυπήσει κόκκινο 42% και όλοι περίμεναν με αγωνία να δουν αν ο νικητής θα ήταν ο Έλληνας φιναλίστ Αμφικράτης Ζαχαριάδης ή ο Τούρκος «σοφός» του παιχνιδιού ο 45χρονος τότε Ντεριά Ντουρμουσλάν. 

 Μετά από συγκλονιστική αναμέτρηση ο Τούρκος ήταν αυτός που έκοψε το νήμα της νίκης δημιουργώντας ανάμεικτα συναισθήματα. Στεναχώρια στους Έλληνες που βέβαια αναγνώρισαν από την πρώτη στιγμή της ικανότητές του στο θέμα της επιβίωσης και απ’ την άλλη ξέφρενους πανηγυρισμούς χαράς στους Τούρκους. 

Το πρώτο πράγμα που αγόρασε ο Ντεριά μετά την κατάκτηση του επάθλου των 250.000 ευρώ ήταν μια θηριώδη μηχανή τεράστιου κυβισμού. Με αυτήν κόπηκε το νήμα της ζωής του πέντε χρόνια μετά την νίκη του, το 2011 όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος και είχε τροχαίο δυστύχημα. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. 

Το θέμα μάλιστα τότε είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Τουρκίας.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ