2017-03-09 18:54:54
Φωτογραφία για Καταγγελία Αναγνώστη: Η συγκεκριμένη εταιρία λέει οτι έχει ελληνικά έπιπλα αλλά όλα κατασκευάζονται στην Τουρκία - Απολύουν κόσμο παρόλο που'εχει κέρδη +300%
Αγαπητό tromaktiko,

οι απολύσεις στο... bed and bath συνεχίζονται αμείωτα εδώ και μέρες. 

Η εταιρία έκλεισε με κέρδη +300% από πέρσι σε μια περίοδο πάρα πολύ δύσκολη.

Αντί να επιβραβεύσει το προσωπικό του τα απολύει δίχως λόγο η μειώνει ώρες εκβιάζοντας ότι αν δεν δεχτούνε θα απολυθούνε η τους υποχρεώνει να υπογράφουν συμβάσεις με αποδοχές 400 ευρώ το οκταωρο. Το περιβάλλον εργασίας είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο λόγο του ότι τα dections οι προθήκες που είναι τοποθετημένα τα προϊόντα είναι σιδερένια και υπάρχει κίνδυνος να κοπούν τα χέρια σου. Κάνουνε υπερωρίες και 11ωρα χωρίς να πληρώνονται. όταν επιχειρήθηκε να δημιουργηθεί σωματείο οι ιδιοκτήτες απείλησαν το προσωπικό ότι θα απολυθεί όλο και θα αντικατασταθεί. 

Ωραίες είναι oi διαφημίσεις αλλά πίσω από αυτές κρύβετε η εκμεταλευση. Λενε ότι είναι μια ελληνική εταιρία αλλά τα προϊόντα τους παρόλο που λένε ότι είναι αμερικανικά όλα είναι κατασκευασμένα από την Τουρκία ,δηλαδή κατασκευάζονται σε τούρκικα εργοστάσια(παραπλάνηση). Δυστυχώς τα πράγματα χειροτερεύουν και στο κλίμα των εργαζομένων, για να κρατήσεις την δουλειά σου θα πρέπει να γλύφεις τον υπεύθυνο η τον ιδιοκτήτη η να γίνεις ο ρουφιανος τους. 


Είναι τουλάχιστον ΚΑΤΑΝΤΙΑ και ΜΙΖΕΡΙΑ να γλύφεις η να ρουφιανεύεις για 500 ευρώ. Οι δε απολύσεις που έγιναν είναι στα πλαίσια των ομαδικών απολύσεων και δεν έγιναν με τις προβλεπόμενες διαδικασίες και οι ιδιοκτήτες αρνούνται να το καταλάβουν, νομίζουν ότι μπορούνε να κάνουνε ότι γουστάρουν αλλά ήδη έχει ενημερωθεί η επιθεώρηση εργασίας και θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες προστίμων...έχουμε ήδη κινηθεί και έχουν γίνει καταγγελίες. Ενώ στην σύμβαση γράφει 586 μεικτά ο Φλεβάρης πληρώθηκε με βάση ημερομίσθιου σύμβαση(ΠΑΡΑΝΟΜΟ)επειδή  έχει 28 μέρες δηλαδή καθαρά 470 ΑΝΤΙ 515.

Σκοπος μας είναι ναξέρει ο κόσμος τι γίνετε και τι κρύβετε πίσω από φανταχτερές ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ και σε ΤΙ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ" ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ