2017-03-12 07:51:13
Φωτογραφία για Η απάντηση της Χρυσής Αυγής για το επεισόδιο με Κασιδιάρη-Ηλιόπουλο
Ανακοίνωση εξέδωσε η Χρυσή Αυγή με αφορμή το περιστατικό που σημειώθηκ ε έξω από τα στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού «Άστρα» στον Βόλο, στον οποίο έδινε συνέντευξη ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.

«Κράτος και λαγοί του παρακράτους ενωμένοι - Τίποτα δε σταματά την Χρυσή Αυγή!», τονίζει η Χρυσή Αυγή και αναφέρει:

«Πριν λίγη ώρα ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής παραχώρησε ζωντανή συνέντευξη στο κανάλι ΑΣΤΡΑ του Βόλου.

Εγκληματικές συμμορίες του αριστερού παρακράτους, με δολοφονικά σύνεργα, ρόπαλα και κράνη, επιχείρησαν να εισβάλλουν στο στούντιο και να διακόψουν την συνέντευξη. Με την απόλυτη ανοχή και την κάλυψη της αστυνομίας, επιχειρήθηκε για μία ακόμη φορά δολοφονική επίθεση σε βάρος εκλεγμένων εκπροσώπων του Ελληνικού Λαού.

Οι βουλευτές μας Η. Κασιδιάρης και Π. Ηλιόπουλος, καθώς και οι Συναγωνιστές που ήταν παρόντες, αντέδρασαν άμεσα και εξήλθαν του χώρου, προετοιμασμένοι να υπερασπιστούν την σωματική τους ακεραιότητα. Τελικά, οι παρακρατικές συμμορίες στη θέα των συναγωνιστών υποχώρησαν και το επεισόδιο έλαβε τέλος.

Η οργανωμένη προσπάθεια φίμωσης του πολιτικού λόγου της Χρυσής Αυγής και η τρομοκρατία κράτους και παρακράτους δεν πέρασαν για μία ακόμα φορά. Λίγα λεπτά αργότερα, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος παραχώρησε τηλεφωνική συνέντευξη και στον τηλεοπτικό σταθμό ΤRΤ».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ Β' ΝΗΣΤΕΙΩΝ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΚΥΡΙΑΚΗ Β' ΝΗΣΤΕΙΩΝ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ