2017-03-12 15:05:06
Φωτογραφία για Άγρια συμπλοκή σε νυχτερινό κέντρο - 30χρονος μαχαίρωσε στο πρόσωπο τον μπράβο του μαγαζιού
Γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα σήμερα, λήφθηκε πληροφορία για συμπλοκή σε νυκτερινό κέντρο στην Πάφο Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο εν λόγω κέντρο και από εξετάσεις που έκαναν διαπίστωσαν, ότι 30χρονος θαμώνας του κέντρου τραυμάτισε με μαχαίρι 40χρονο φρουρό ασφαλείας.

3ήμερη κράτηση στον 30χρονο

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη σήμερα το μεσημέρι ο 30χρονος θαμώνας.  Το δικαστήριο διέταξε την τριήμερη προσωποκράτηση του 30χρονου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων. Ανακρινόμενος ο 30χρονος δεν παραδέχεται ενοχή και έδωσε κάποιους ισχυρισμούς στην Αστυνομία που διερευνώνται.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης ο 30χρονος θαμώνας από το Πισσούρι που διασκέδαζε σε μουσικοχορευτικό κέντρο που βρίσκεται επί της οδού Ικάρων στην Κάτω Πάφο στις 3:00 τα ξημερώματα προκάλεσε φασαρία. Στην παρατήρηση που του έκανε ο 40χρονος φρουρός ασφαλείας, αυτός ανέσυρε μαχαίρι με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει

Ο 40χρονος φρουρός ασφαλείας διακομίσθηκε τραυματισμένος στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε ότι υπέστη θλαστικό τραύμα που ξεκινούσε από τα χείλη μέχρι το δεξί φρύδι και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απολύθηκε.

Ο 30χρονος, εντοπίστηκε σε περιοχή πλησίον του εν λόγω κέντρου και σε σωματική έρευνα που του έγινε, στην κατοχή του εντοπίστηκε ένα μαχαίρι με λεπίδα 10 εκατοστών, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα και να τεθεί υπό κράτηση.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ