2017-03-13 08:29:59
Φωτογραφία για Η συγκλονιστική ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ της μαμάς της μικρής Ραφαέλας: «Εγώ σκότωσα το παιδί μου. Πάντα θα με τρώει το σαράκι»
Η μητέρα της μικρής Ραφαέλας η οποία «έσβησε» μετά από τρία χρόνια μάχης για να κρατηθεί στη ζωή, είχε φιλοξενηθεί τον Δεκέμβριο του 2015 στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» Η Αντιγόνη Γάτου, είχε μιλήσει για τον αγώνα που έδινε η κορούλα της μετά το τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε αιμάτωμα στον εγκέφαλό της Η μητέρα της μικρούλας είχε συγκλονίσει με τα λόγια της, καθώς η ίδια οδηγούσε εκείνη την ημέρα.

«Μέναμε στα Τρίκαλα. Ήταν πολύ ανήσυχη ένα βράδυ η μικρή και μου λέει ο σύζυγος πήγαινέ την μια βόλτα με το αυτοκίνητο που της αρέσει. Την έβαλα λοιπόν στο αυτοκίνητο, στο καθισματάκι της, πήγαμε βόλτα. Χαιρόταν, έκανε παλαμάκια… ήταν  9 μηνών τότε. Αποφάσισα να την πάω στο νονό της. Άρχισε να βρέχει πάρα πολύ και όταν φύγαμε μου λέει η νονά της: «κατεβαίνω να σε βοηθήσω».

Όταν πήγα να την βάλω στο κάθισμα είχαν μπλοκάρει οι ζώνες. Έκανε σαν τρελό δεν ήθελε να μπει. Είχα και το καρότσι της πίσω με αποτέλεσμα να μην μπορώ να βάλω τη νονά πίσω αγκαλιά με το παιδί. Τότε λέω στη νονά της “Kάθισε μπροστά να μην βραχεί το παιδί και μου κρυώσει.


Πέντε λεπτά ήταν το σπίτι. Και το σκότωσα… Οδηγούσα στη δεξιά πλευρά του δρόμου και ο δεξιός τροχός βρήκε στο τσιμεντένιο κράσπεδο και το παιδί χτύπησε.

Ζητούσα από τους αστυνομικούς να με πυροβολήσουν. Δεν ήθελα να βλέπω τι έκανα στο παιδί. Κατέστρεψα τη ζωή της. Αυτό το σαράκι θα με φάει», είχε σημειώσει.

Είχε αναφερθεί και στη στήριξη του κόσμου που τους βοηθούσε όσο περισσότερο μπορούσε.

Μάλιστα η Αντιγόνη Γάτου, είχε γνωριστεί μέσω Facebook και με την μητέρα της Ασπασίας, που δίνει ακόμα τη δική της μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αφότου την πυροβόλησε στο κεφάλι ο πατέρας της.

Η μητέρα της Ασπασίας, είχε δώσει στην εκπομπή κουράγιο στην μητέρα της Ραφαέλας και είχε αναφέρει χαρακτηριστικά με δάκρυα στα μάτια: «Εγώ πιστεύω στην Ραφαέλα, πιστεύω σε όλα τα παιδιά, γιατί τα παιδιά έχουν τρομερή θέληση και πείσμα! Πιστεύω στο Ασπασάκι μου και όταν είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι τίποτα δεν πάει άσχημα!».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ