2017-03-14 12:33:11
Φωτογραφία για Survivor: O Ορέστης Τσανγκ, όπως δεν τον έχετε ξαναδεί!
Ο Ορέστης Φαίδων Τσανγκ είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στο Suvivor και το πρόσωπο που έχει δεχθεί πολλές αρνητικές κριτικές κυρίως για την στρατηγική που ακολουθεί στο παιχνίδι!

Συγκεντρωμένος και με στόχους καταφέρνει να νικάει και να κερδίζει ασυλίες. Ο Ορέστης είναι σίγουρα μια ξεχωριστή προσωπικότητα με φιλοδοξίες και στόχους και όπως είπες χθες στην εκπομπή του Θέμου η αδελφή του Μαρία :"Γενικά εγώ τον βλέπω χαλαρό κι επειδή ξέρω ότι ο αδερφός μου αντέχει σε δύσκολες συνθήκες, πιστεύω ότι θα αντέχει. Ίσως να είναι πιο πολύ το ψυχολογικό κομμάτι του παιχνιδιού, η συμβίωση με τους άλλους που βγαίνουν κάποια άλλα πράγματα προς τα έξω. Γενικά είναι ήρεμος, ποτέ δεν δημιουργεί φασαρία. Είναι πολύ της υπομονής και της συγκέντρωσης, γι’ αυτό κερδίζει τις ασυλίες".

Ο Ορέστης γεννήθηκε πριν από 27 χρόνια στη Θεσσαλονίκη από Κινέζους γονείς, σπούδασε Αγροτική Ανάπτυξη και διοίκηση Αγροτικών επιχειρήσεων ενώ εργάζεται και ως φριλάνσερ, μεταφραστής της κινέζικης γλώσσας. Έχει μάλιστα συνεργαστεί και με τον Δήμαρχο Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη!


Ο Ορέστης Φαίδων Τσανγκ έχει πάει πολλά ταξίδια και από τα προσωπικά του προφίλ στα social media, επιλέξαμε χαρακτηριστικές φωτογραφίες από τη ζωή του, από τότε που ήταν 18 ετών!

Στα 18 του χρόνια με φίλους του στη Χαλκιδική

Υπήρξε πρωταθλητής στην ιστιοπλοΐα

Με την αδελφή του γυμνός στα χιόνια!

Από το ταξίδι του στην Κίνα

Με την αδελφή του Μαρία

Στο Παρίσι με φόντο τον πύργο του Άιφελ

Με τον Ηλία Ψινάκη με τον οποίο συνεργάστηκε πρόσφατα
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ