2017-03-15 19:04:17
Φωτογραφία για Θρήνος για τον τραγικό θάνατο του 10χρονου Ανδρέα
Κανείς δεν μπορεί να χωνέψει τον άδικο χαμό του 10χρονου Ανδρέα Παναγιώτου από την Λεμεσό που έχασε τη ζωή του την Τρίτη (14/03)... στην Κωστή Παλαμά στη Μέσα Γειτονιά. Το άτυχο αγοράκι χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας 24χρονος γείτονάς του, ο οποίος αμέσως μετά τελών σε πανικό, ετράπη σε φυγή εγκαταλείποντας αιμόφυρτο το παιδάκι, για να επιστρέψει όμως λίγο αργότερα συνοδευόμενος από την μητέρα του, και μη μπορώντας να κάνει κάτι, ανέμενε την άφιξη ασθενοφόρου και της αστυνομίας.

Παράλληλα, σημερινό ρεπορτάζ αναφέρει πως στο πεζοδρόμιο δίπλα στον Ανδρέα βρισκόταν κι ένας ακόμα φίλος του. Η διερεύνηση του εν λόγω περιστατικού συνεχίζεται, ενώ σταδιακά αξιολογούνται και μαρτυρίες από αυτόπτες μάρτυρες του θλιβερού περιστατικού. Εξάλλου, ζήτημα προκύπτει και το ότι στο συγκεκριμένο σημείο είναι παντελής η απουσία κυρτωμάτων στον δρόμο, γεγονός που σίγουρα έπαιξε σημαντικό ρόλο στην τραγική κατάληξη.


Σήμερα, το Παγκύπριο θρηνεί για τον άδικο χαμό του μικρού αγοριού, ενώ στα μαύρα έχει ντυθεί η Μέσα Γειτονιά, την ώρα που μια ανάρτηση ανθρώπων που γνώριζαν πολύ καλά τον 10χρονο συγκινεί ιδιαίτερα. Πρόκειται για μια ανάρτηση της σχολής πολεμικών τεχνών "Inner Power Center" στην οποία συμμετείχε και ο μικρός Ανδρέας.

Όπως έγραψε και η ιστοσελίδα tothemaonline, δάσκαλοι, αλλά και οι γονείς των μαθητών, εκφράζουν την θλίψη τους για τον χαμό του Ανδρέα που ήταν μέλος της σχολής τους, σημειώνοντας ότι "ήταν ανερχόμενο ταλέντο των πολεμικών τεχνών και μελλοντικός πρωταθλητής". Παράλλληλα, γίνεται αναφορά και στον άψογο χαρακτήρα του μικρού παιδιού: "Με μια ψυχή μάλαμα. Ένα καλοσυνάτο μωρό που δεν έλειπε ποτέ το χαμόγελο από τα χείλη του". Το συγκλονιστικό μήνυμά τους καταλήγει με μια προτροπή προς τους οδηγούς, αποτελώντας και ευχή όλων μας προκειμένου να εκλείψουν αντίστοιχα περιστατικά: "Να μην τρέχετε στους δρόμους και να νομίζετε ότι οι δημόσιοι δρόμοι είναι πίστες. Ένα δευτερόλεπτο αρκεί για να γίνει το κακό".​

*Η φωτογραφία του Ανδέα έχει υποστεί επεξεργασία, καθώς δεν έχει δοθεί σχετική άδεια αναδημοσίευσης από την οικογένειά του:
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ