2017-03-16 20:32:29
Φωτογραφία για Κυκλοφόρησε το πρώτο ειδικό καλώδιο προγραμματισμού για το Apple watch
Πολλοί χρήστες του Apple Watch κατά καιρούς είτε από περιέργεια η για άλλους λόγους προσπάθησαν να αναβαθμίσουν τα ρολόγια τους σε κάποιο beta λειτουργικό που συνήθως δεν είναι ολοκληρωμένα και μετά τις δοκιμές θέλησαν να επιστρέψουν σε επίσημο λειτουργικό.

Όμως παρά το ότι δεν το αναφερει κάπου η Apple διαπίστωσαν πως δεν μπορούν να επιστρέψουν σε άλλη έκδοση και έτσι παρέμειναν παγιδευμένοι στο beta μέχρι αυτό να κυκλοφορήσει κανονικά παρά τα προβλήματα του αφού τα ρολόγια της Apple δεν διαθέτουν καλώδιο συγχρονισμού.

Έτσι αν θελήσει κάποιος να επαναφέρει το Apple σε παλιότερο ενεργό λειτουργικό έχει μόνο την λύση να επισκεφτεί ένα κατάστημα της Apple όπου το service μπορεί να το επαναφέρει.

Όλα αυτά μέχρι τώρα αφού κυκλοφόρησε πλέον το πρώτο καλώδιο συγχρονισμού για το Apple Watch που αν και τσουχτερή η τιμή του καθώς εκμεταλλεύεται το μονοπώλιο (στα 90 δολάρια), αποτελεί μια ιδανική λύση για συνεργεία επισκευής και προγραμματιστές που θέλουν να ψαχτούν περισσότερο αλλά και απλούς χρήστες.

Το ειδικό καλώδιο δυστυχώς υποστηρίζει μόνο τα Apple Watch πρώτης γενιάς S1 και θα το βρείτε στο σύνδεσμο εδώ.
argonaytis-iphone
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ