2017-03-16 21:21:43
Φωτογραφία για ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με επισημότητα η Παράδοση – Παραλαβή Διοικητή στην 80 ΑΔΤΕ
Ρεπ. Κατερίνα Χατζημανώλη- Γιάννης Κιάρης

Την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017, πραγματοποιήθηκε στο Στρατηγείο της 80 ΑΔΤΕ, στο στρατόπεδο «Οδυσσέας Ανδρούτσος», η τελετή παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων του Διοικητή της 80 ΑΔΤΕ, από τον Ταξίαρχο Στέλιο Σεργεντάνη (ο οποίος τοποθετείται στο ΓΕΣ) στον Ταξίαρχο Δημήτριο Χούπη (από την Δνση Οπλιτών του ΓΕΣ), παρουσία του Διοικητή ΑΣΔΕΝ, Αντιστρατήγου Νικόλαου Μανωλάκου.

Παρόντες ήταν σύσσωμες οι τοπικές αρχές Κω (ο Έπαρχος Γ. Χαλκιδιός, εκ μέρους της Περιφέρειας, ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης μαζί με τον Πρόεδρο του ΔΣ, αντιδημάρχους και στελέχη του Δήμου, εκπρόσωποι των ένστολων υπηρεσιών, ο πρ. ταξίαρχος, στρατηγός ε.α. Βασίλειος Μπαλντούμης (ο κ. Χούπης ήταν επιτελάρχης επί δικής του θητείας στην 80 ΑΔΤΕ), ενώ τον Σεβασμιώτατο (λόγω έκτακτης απουσίας του) εκπροσώπησε ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μ. Κώου και Νισύρου κ. Χρυσόστομος.


Σε πολύ συγκινητικό κλίμα τέλος έγινε η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση για τον αποχωρούντα Ταξίαρχο Στέλιο Σεργεντάνη, όπου τοπικές αρχές, Διοικητές και απλοί πολίτες τον αποχαιρέτησαν με πολύ θερμά λόγια και αναμνηστικά στη Λέσχη Αξιωματικών (και όπως χαρακτηριστικά του είπαν το έμβλημα της Ταξιαρχίας δεν χρειάζεται καν να του του επιδώσουν μιας και υπάρχει ήδη χαραγμένο βαθιά μέσα στην καρδιά του).

 

Δείτε περισσότερες φωτό και βίντεο ΕΔΩ

ΠΗΓΗ: http://www.aegeanews.gr/featured/55112/foto-vinteo-parousia-tou-paradosi-paralavi-98-adte/
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ