2017-03-16 21:38:49
Φωτογραφία για Καταγγελία Αναγνώστη: Προσοχή - Μεγάλη εταιρία είναι μια φούσκα που θα σκάσει πολύ σύντομα...
Αγαπητό tromaktiko,

βαδίζει στα χνάρια του μεγάλου φιάσκου που ακούει στο όνομα... airfasttickets η Dealber.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν. 

Βλέπω προσφορά της Dealber αρχές Γενάρη για τη δωροκάρτα της Media Markt αξίας 100 € με ΜΟΝΟ 59€. Λέω και εγώ πολύ καλή προσφορά, αλλά επειδή γνώριζα την ιστορία με την airfast λέω ας το ψάξω λίγο πρώτα. 

Μιλάω λοιπόν με την σελίδα της MediaMarkt για το αν γνωρίζει κάτι για την προσφορά και ο υπάλληλος σε πρώτη φάση μου λέει ότι δεν γνωρίζει κάτι όμως θα το ψάξει και θα ενημερώσει. Παράλληλα είχε επιπλέον προσφορά η Dealber όπου γλύτωνες επιπλέον 17€ από την αγορά κουπονιού, η οποία όμως έληγε σε λίγες ώρες. 

Το ρισκάρω λοιπόν και αγοράζω κουπόνι αξίας 42 €, τα οποία δεσμεύτηκαν από το ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ, για μια δωροκάρτα MediaMarkt 100€. Την επόμενη μέρα διαβάζω έκπληκτος από την σελίδα της MediaMarkt ότι δεν έχει καμία σχέση με την προσφορά. 


Από κάτω πολλά σχόλια περί απάτης και βγαίνει ο CEO της Dealber να καθησυχάσει λέγοντας ότι όντως δεν έχει σχέση η προσφορά με την MediaMarkt και ότι είναι μονομερής ενέργεια της Dealber . Δηλαδή αυτός δεσμεύτηκε ότι η Dealber θα δώσει σε όσους αγόρασαν κουπόνι αξίας 42 ή 59€ δωροκάρτες 100€ χωρίς να έχει έρθει σε κάποια συμφωνία με την άλλη εταιρεία. Επειδή λοιπόν το πράγμα βρωμούσε από την πρώτη μέρα ξεκινάω τηλεφωνήματα, email και συζητήσεις στο fb για να με διαβεβαιώσουν ότι δεν είναι απάτη. Και πάμε τώρα στο πως λειτουργεί η Dealber . 

Παίρνει λοιπόν τα χρήματα σου από το πρώτο λεπτό και σε ψιλά και ασαφή γράμματα σε ενημερώνει πως ΑΦΟΥ η λήξει η προσφορά ( αν θυμάμαι καλά 7 Γενάρη ), 1 ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ θα ξεκινήσει να λαμβάνει τις παραγγελίες και σε διάστημα 7-15 ημερών θα σου στείλει τη δωροκάρτα. Με την όποια υπομονή είχα και γνωρίζοντας ότι μάλλον έχασα τα χρήματα μου, 1 μήνα μετά πήρα τηλέφωνο και η κοπέλα μου είπε ότι για να είμαι από τους πρώτους που θα λάβουν τη δωροκάρτα να συμπληρώσω δευτέρα πρωί πρωί ξανά τη φόρμα παραγγελίας. 

Έκανα λοιπόν ακριβώς ότι μου είπε ( 3 Φεβρουαρίου συμπληρώνω 2η φορά τη φόρμα ). Περνάει 1 εβδομάδα και στα μέσα της 2ης τους παίρνω και με διαβεβαιώνουν ότι μέχρι το τέλος της θα έχω λάβει email ή θα με καλέσουν για να συνεννοηθούμε για την παραλαβή. 

Περνάει και η 2η και Παρασκευή της 3ης εβδομάδας τους ξαναπαίρνω και με ενημερώνουν ότι υπάρχει και καλά έλλειψη στις δωροκάρτες ( εν τω μεταξύ σε σχόλια και κριτικές 2-3 άτομα "ευχαριστούν" για τη δωροκάρτα που έλαβαν ,ενώ εγώ θα ήμουν από τους πρώτους ). 4 εβδομάδες μετά μου στέλνουν ένα ασαφές email που θα καταλάβαινες ότι λόγω της ταλαιπωρίας θα σου δώσουμε τα 100€ της δωροκάρτας και θα σου επιστρέψουμε και τα 42€ που έδωσες αρχικά. Και στέλνω διευκρινιστικό email . 

Με καλεί λοιπόν πριν από λίγο η υπάλληλος μιλώντας μου στον ΕΝΙΚΟ, μετά από τέτοια ταλαιπωρία, για να μου πει ότι χάρη μου έκανε η Dealber και μου έβαλε επιτέλους τα χρήματα στον λογαριασμό μου και ότι κανονικά εφ' όσον δεν έχει περάσει το διάστημα των 3 μηνών θα έπρεπε να μου επιστρέψει τα 42 που ΕΙΧΕ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΛΛΕΣ ΒΡΩΜΙΕΣ. 

Το γράφω αυτό για να γλυτώσω τον κοσμάκη που θα προσπαθήσει να συνεργαστεί με αυτό το φιάσκο. Ειδικά αυτά τα ταξίδια που προσφέρει ετοιμαστείτε να τα εξαργυρώσετε το 2020. Αν θέλετε να δώσετε κάπου τα λεφτά σας χωρίς κάποιος να σας εγγυηθεί ότι σε 3 μήνες αυτή η εταιρεία θα υφίσταται ας τα δώσετε. Βλέποντας όμως τον κόσμο που έχασε χιλιάρικα από την airfast και δεν τα πήρε ποτέ πίσω δεν αξίζει το ρίσκο για πάνω από 50€. 

Είναι μια φούσκα που θα σκάσει πολύ σύντομα. 

Καλό σας βράδυ.

Αναγνώσης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ