2017-03-17 13:19:07
Φωτογραφία για Μπρούσκο: Η αγωνία χτυπάει... κόκκινο και οι εξελίξεις ¨κόβουν την ανάσα!
Mε καταιγιστικούς ρυθμούς τρέχουν οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 Ο Διαμαντής αναγκάζεται να μιλήσει στη Ρενάτα για το ύποπτο παρελθόν του, αλλά της παρουσιάζει τα γεγονότα με τον τρόπο που θέλει αυτός.

Στο μεταξύ, ο Πάτροκλος λέει ψέματα στη Δανάη ότι ήρθε στα Χανιά για να τη συναντήσει. Η Χρυσάνθη με τη Στεφανία φεύγουν για την Κύπρο για να συμπαρασταθούν στη Μαρίνα που έχει ήδη μπει στο νοσοκομείο για να κάνει τις εξετάσεις πριν από το χειρουργείο. Ο Αλκιβιάδης εξομολογείται στον Πάτροκλο ότι ακόμα δεν έχει ξεπεράσει την Αλκηστη και τον χωρισμό τους.

Ετσι, ο Πάτροκλος τον παροτρύνει άλλη μία φορά, να το πάρει απόφαση και να τη σκοτώσει. Στη συνέχεια, ο Πάτροκλος προσεγγίζει τη Ρενάτα και την πείθει να βγούνε για ποτό, όμως τα ψέματά του κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν όταν η Δανάη τους βλέπει μαζί.

Ο Παύλος υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση της κόρης του και του Ανδρέα
. Εξοργίζεται πραγματικά, ωστόσο όταν η Χρυσάνθη του λέει ότι η Αναστασία είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Ματθαίο. Από την άλλη, η Στέλλα είναι ενθουσιασμένη, αφού είναι σίγουρη ότι έχει μείνει έγκυος, και κλείνει ραντεβού με τον γυναικολόγο της για να το επιβεβαιώσει. Παράλληλα, ο Ματθαίος βρίσκει τη δύναμη και ζητά από την Αναστασία, να επιστρέψει στη ζωή του.

Οι Ματθαίοι βρίσκονται κοντά στη Μαρίνα που κάνει τις εξετάσεις της και βρίσκεται ένα βήμα πριν από το χειρουργείο, ενώ η Μελίνα και ο Αχιλλέας γυρίζουν στην Κύπρο για να είναι κοντά της. Ο Διαμαντής παρέχει ολοένα και περισσότερα πράγματα στη Ρενάτα. Ο Πάτροκλος με τον Αλκιβιάδη, εξοργισμένοι που δεν έχουν καταφέρει να φέρουν πίσω στην Κρήτη τον Σήφη, στήνουν ένα εγκληματικό σχέδιο κι αποφασίζουν να χτυπήσουν την Αλκηστη.

Η οικογένεια των Ματθαίων κάνει τα αδύνατα δυνατά για να συνεφέρει τη Δήμητρα, που έξαλλη είναι έτοιμη να εγκαταλείψει τη Μαρίνα ένα βήμα πριν από το χειρουργείο της. Ο Αλκιβιάδης με τον Πάτροκλο δρομολογούν το «ατύχημα» της Αλκηστης ώστε να εξαναγκάσουν τον Σήφη να έρθει στα Χανιά.

Το χειρουργείο της Μαρίνας τελειώνει, αλλά η αγωνία κορυφώνεται όταν ο γιατρός ενημερώνει ότι δεν ξυπνάει από τη νάρκωση...

Τέλος, οι συνηθισμένες, κατά καιρούς, ανησυχίες της Μελίνας όσον αφορά στον γάμο της με την Αχιλλέα εμφανίζονται και πάλι. Εκείνος όμως με τον δικό του μοναδικό τρόπο φροντίζει να τις εξαφανίσει και της υπόσχεται ότι θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει τη σχέση τους ζωντανή.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ