2017-03-19 12:25:08
Φωτογραφία για Άφαντος για τρίτη μέρα ο Σώρρας - Διέφυγε στην Ιταλία;
Άφαντος για τρίτη μέρα ο Σώρρας, με την Αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του...Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι αξιωματικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής έχουν ενδείξεις ότι ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του Βαία, έφυγαν ακτοπλοϊκώς από Πάτρα για Ιταλία. Ωστόσο, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να κρύβεται στην Ελλάδα.

Αν ο καταζητούμενος Σώρρας έχει διαφύγει στην Ιταλία, τότε υπάρχει το σενάριο σύμφωνα με τους έμπειρους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, να επιχειρήσει να διαφύγει σε κάποια χώρα της Λατινικής Αμερικής, πριν εκδοθεί διεθνές ένταλμα για τη σύλληψή του.

Οι αστυνομικοί γνωρίζουν ότι το πρωί της Παρασκευής στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, βρισκόταν η σύζυγός του η οποία όταν κατάλαβε ότι η δίκη θα γινόταν κανονικά, έφυγε τρέχοντας να ενημερώσει τον σύζυγό της και να οργανώσουν την φυγή τους.

Από μία πρώτη έρευνα στις αεροπορικές εταιρείες δεν φαίνεται να έχει χρησιμοποιήσει τις εναέριες μεταφορές για την διαφυγή του και αναζητούν στοιχεία για τον εντοπισμό του από τα στίγματα των τηλεφωνικών και διαδικτυακών του επικοινωνιών.


Στο μεταξύ, έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιούνται σε όλη την Αττική και την Πελοπόννησο, το απόγευμα του Σαββάτου (18/03) άνδρες της αστυνομίας ερεύνησαν, παρουσία εισαγγελέα, ένα διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη, δύο στην Καλλιθέα και ένα στα Μεσόγεια.

Το βίντεο - «μανιφέστο» του Σώρρα

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται το βίντεο του προέδρου της «Ελλήνων Συνέλευσις» διάρκειας 21 λεπτών και 22 δευτερολέπτων που ανέβηκε το Σάββατο (18/03) στo κανάλι του στο Υoutube, όπου απευθύνει προς τους οπαδούς του ένα «διάγγελμα».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Νewsbomb.gr ο καταζητούμενος είχε «γυρίσει» το συγκεκριμένο βίντεο πριν ακόμα ανακοινωθεί η καταδικαστική απόφαση του Τριμέλους Εφετείου Κακουργημάτων της Πάτρας.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πήγες ο Σώρρας είχε ενημερωθεί νωρίτερα για την σχετική απόφαση και για το λόγο αυτό είχε προετοιμάσει τις επόμενες κινήσεις του, ώστε να παραμείνει άφαντος από την Αστυνομία. Σε συνεργασία με στενό του συνεργάτη προχώρησε στην δημιουργία βίντεο που απάντα σε οποίον τον κατηγορεί.

Στο βίντεο -μεταξύ άλλων- τονίζει ότι δεν πρόκειται να παραδοθεί και απειλεί με μαζικές μηνύσεις.

«Είμαστε εν μέσω του πολέμου», αναφέρει ο Σώρρας και κάνει λόγο για «δικαστικό πραξικόπημα» σε βάρος του, αναφέροντας ότι «δυσφημείται και κατηγορείται από το δικαστικό καθεστώς» ενώ καλεί τους υποστηρικτές του σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα.Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ