2017-03-20 17:01:30
Φωτογραφία για Γκρίνια στη Τουρκία για Τούντορ και Ροντρίγκες
Δύο ήττες, μία ισοπαλία και δύο ήττες στο διάστημα του ενός μήνα που βρίσκεται στον πάγκο της Γαλατάσαραϊ, ασφαλώς και δεν συνιστούν ένα καλό ξεκίνημα για τον Ίγκορ Τούντορ στον πάγκο της "Τσιμ Μπομ". Η Γαλατάσαραϊ ηττήθηκε στην έδρα της Τράμπζονσπορ με 2-0 και απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από τη δεύτερη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ από τη στιγμή που η Μπουγιουκσεχίρ έχει έξι περισσότερους βαθμούς αλλά και έναν αγώνα λιγότερο (υποδέχεται σήμερα την Καραμπούκσπορ).

Όπως ήταν φυσικό, η δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα επί ημερών Τούντορ είχε ως αποτέλεσμα να μεγαλώσει η γκρίνια για τον Κροάτη τεχνικό σε συνδυασμό και με τα πολλά κρούσματα τραυματισμών, με την Τράμπζονσπορ να ανοίγει το σκορ στο 23΄ και να εδραιώνει την κυριαρχία της στο 49΄.  Λίγα λεπτά αργότερα, ο Τούντορ πέρασε στον αγώνα τον Γκάρι Ροντρίγκες ο οποίος δεν κατάφερε όμως να κάνει τη διαφορά για την την ομάδα του παρά το ότι από το 65΄ και μετά αυτή αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω, με τον ίδιο να δηλώνει μετά το τέλος του αγώνα πως "δεν ήταν η μέρα μας, δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να παλέψουμε, πρέπει να κερδίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια, δεν έχει νόημα να σκεφτόμαστε από τώρα το τέλος του πρωταθλήματος
. Βέβαια, ούτε για τον Ροντρίγκες τα πράγματα κυλάνε όπως θα ήθελε, με το γεγονός πως δεν έχει σκοράρει στα 9 παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει αγωνιστεί έχουν δημιουργήσει ερωτηματικά στη γειτονική χώρα για το κατά πόσο η απόκτησή του από τον ΠΑΟΚ άξιζε τον... κόπο και τα λεφτά που δαπάνησε η Γαλατάσαραϊ. 
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ