2017-03-20 17:33:14
Φωτογραφία για Η απόφαση της δικαιοσύνης για τη διπλή δολοφονία στο Σφηνάρι
Η ώρα της δικαιοσύνης έφτασε σήμερα μετά από 2 χρόνια για το διπλό φονικό στο Σφηνάρι Κισσάμου Το δικαστήριο αποφάσισε για τους δυο από τους τρεις κατηγορούμενους, τον 51χρονο και 36χρονο δις ισόβια κάθειρξη συν 6 χρόνια για διπλή ανθρωποκτονία από κοινού σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κατά συρροή και απόπειρα ληστείας, ενώ για τον 49χρονο γιο του πατέρα που δολοφονήθηκε, το δικαστήριο αποφάσισε 4 χρόνια φυλάκιση για απόπειρα ληστείας.

Η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης ολοκληρώθηκε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου με τις απολογίες των τριών κατηγορουμένων και την αγόρευση των δικηγόρων.

Θυμίζουμε ότι τον Φεβρουάριο του 2015 ένα ηλικιωμένο ζευγάρι βρέθηκε δολοφονημένο στο σπίτι του στο Σφηνάρι Κισσάμου. Το τραγικό περιστατικό είχε συγκλονίσει τότε την κοινή γνώμη τόσο για την αγριότητα με την οποία είχε συντελεστεί ο διπλός φόνος όσο και για το γεγονός ότι στην υπόθεση εμπλεκόταν ο γιος του ηλικιωμένου άνδρα.


Οι τρεις δράστες, το μοιραίο απόγευμα της 15ης Φεβρουαρίου,  μετέβησαν με το αυτοκίνητο του  49χρονου, στο σπίτι των ηλικιωμένων, με σκοπό τη ληστεία. Στο σπίτι μπήκαν ο τότε 49χρονος και ο 34χρονος, ενώ ο 47χρονος γιος ο οποίος είχε δώσει την πληροφορία για τα χρήματα παρέμεινε στο αυτοκίνητο.

Για να εξαναγκάσουν τους ηλικιωμένους να αποκαλύψουν το σημείο απόκρυψης των χρημάτων, τους κατάφεραν χτυπήματα με ξύλο και μαχαίρι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους. Ακολούθως, χωρίς να εντοπίσουν τα χρήματα, επιβιβάστηκαν στο όχημα και διέφυγαν ενώ για να αποκρύψουν τα ίχνη τους πέταξαν τα ρούχα τους σε ερημική περιοχή.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ