2017-03-20 22:39:12
Φωτογραφία για Συνελήφθησαν ανήλικοι που διέπρατταν ληστείες και κλοπές από οικίες και αυτοκίνητα στις περιοχές της Καλλιθέας της Νέας Σμύρνης και του Παλαιού Φαλήρου
Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, εγκληματική ομάδα ανηλίκων που διέπρατταν ληστείες και κλοπές, από οικίες και αυτοκίνητα στις περιοχές της Καλλιθέας, της Νέας Σμύρνης και του Παλαιού Φαλήρου.

Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες της 14-3-2017 από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, στην Καλλιθέα στη Νέα Σμύρνη και το Παλαιό Φάληρο, πέντε (5) ανήλικοι μέλη της σπείρας, εκ των οποίων τρεις (3) ημεδαποί και δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας από 14 έως 17 ετών. Επιπλέον, ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται έξι (6)  συνεργοί τους.

Συνελήφθησαν επίσης και οι γονείς τριών (3) εκ των ανωτέρω συλληφθέντων, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Ειδκότερα, ύστερα από έρευνα που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι οι δράστες είχαν ενωθεί και συστήσει συμμορία με σκοπό τη διάπραξη ληστειών και κλοπών από οικίες και αυτοκίνητα στις περιοχές της Καλλιθέας, της Νέας Σμύρνης και του Παλαιού Φαλήρου.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί δύο (2) ληστείες και τριάντα (30) κλοπές από οικίες, γραφεία και αυτοκίνητα στις προαναφερόμενες περιοχές.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ