2017-03-22 16:09:28
Φωτογραφία για Αρτέμης Σώρρας: Θα τον καταδίκαζαν και σε θάνατο αν μπορούσαν! Συνέντευξη Τύπου της Ελλήνων Συνέλευσις
Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, η συνέντευξη Τύπου της “Ελλήνων Συνέλευσις” οργάνωσης της οποίας ηγείται ο Αρτέμης Σώρρας, που καταζητείται από την περασμένη Παρασκευή, μετά την καταδικαστική απόφαση σε βάρος του ίδιου και της συζύγου του.

Υπενθυμίζουμε πως και οι δύο καταδικάστηκαν σε οχτώ χρόνια κάθειρξη.

"Αν το ποσό της οφειλής ήταν μεγαλύτερο, θα τον καταδίκαζαν σε ισόβια ή ακόμη σε θανατική ποινή. Είναι εσφαλμένη και ελεγκτέα η πρωτόδικη απόφαση. Είχε μόνιμη και σταθερή διεύθυνση. Ένας αρχηγός πολιτικού φορέα δεν φυγοδικεί. Έφιγε κατευθείας η διαταγή της σύλληψης του. Δεν είναι φυγόποινος. Ο Αρτέμης Σώρρας έχει δεχθεί δολοφονικές επιθέσεις περισσότερες από δυο φορές και μάλιστα με όπλο". είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας.

Ο δικηγόρος- κατήγορος Αρτέμη Σώρρα, Φώτης Λεπίδας, μίλησε στα "Παραπολιτικά 90.1 FM" και δήλωσε μεταξύ άλλων πως "εμένα με κατηγορεί γιατί δεν του έδωσα, λέει, ρέστα από τα δισεκατομμύρια που μου έδωσε σε ομολόγα και ότι του χρωστάω λεφτά. Υπάρχουν τρεις - τέσσερις άνθρωποι που είναι στον πυρήνα και οι οποίοι βρίσκονται πάντα δίπλα του. Έχω και εγώ μια εκτίμηση γιατί ξέρετε η Πάτρα έχει και άλλες πόλεις δίπλα και εκεί στις άλλες πόλεις δίπλα έχει κάποια πρόσωπα, τα οποία είναι πολύ κοντά στον κ.Σώρρα και διαθέτουν τη δυνατότητα".
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ