2012-05-21 10:47:40
Φωτογραφία για Τα έκαναν γυαλιά καρφιά μέλη της ΔΑΠ
Σε ρεσιτάλ βανδαλισμών επιδόθηκαν μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου «πάρτυ αυτοδυναμίας» που... πραγματοποιούν κάθε χρόνο μία μέρα μετά τις φοιτητικές εκλογές, διαλύοντας στην ουσία το γραφείο της ΠΑΣΠ ΠΑΜΑΚ, όπως καταγγέλουν μέλη της παράταξης που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ.

Σε επικοινωνία του REDALERT με τον αναπληρωτή γραμματέα της ΠΑΣΠ ΠΑΜΑΚ Νίκο Τζιμόπουλο, ανέφερε ότι μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ κατά τη διάρκεια του πάρτυ που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 17ης Μαΐου, μπήκαν μέσα στο γραφείο παραβιάζοντας την πόρτα, και κατέστρεψαν ό,τι υλικό υπήρχε.

Σημειωτέον ότι το συγκεκριμένο γραφείο, ανήκει στο σωματείο εργαζόμενων του Πανεπιστημίου και απλά το παραχωρούν στην ΠΑΣΠ για να εξυπηρετεί τις ανάγκες της και το συγκεκριμένο συμβάν προκάλεσε αντιδράσεις από μέλη του σωματείου.

Παράλληλα, μέσα στο γραφείο υπήρχαν πέραν από σημειώσεις φοιτητών, που σύμφωνα με το Νίκο Τζιμόπουλο αποτελούν δουλειά ετών, έγγραφα του Ανοικτού Πανεπιστημίου, τα οποία τα μέλη της ΔΑΠ σκόρπισαν και πέταξαν, χωρίς ωστόσο να χαθούν, αφού την επόμενη μέρα βρέθηκαν. Την ίδια τύχη δεν είχαν όμως και οι σημειώσεις που στην πλειοψηφία τους καταστράφηκαν.


Το συγκεκριμένο φαινόμενο των τραμπουκισμών των μελών της ΔΑΠ είναι συνηθισμένο στο ΠΑΜΑΚ, ωστόσο φέτος, σύμφωνα με το αν. γραμματέα της παράταξης που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ, ξεπεράστηκε κάθε όριο. Ο λόγος όπως ανέφερε ο Νίκος Τζιμόπουλος είναι η άνοδος των ποσοστών της παράταξης της ΠΑΣΠ σε κάποια τμήματα του Πανεπιστημίου, που θεωρείται κάστρο της ΔΑΠ.
redalert.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Get the look: της Eva Mendes!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Get the look: της Eva Mendes!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ