2017-03-23 11:01:50
Φωτογραφία για ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΖΗΤΗΣΕ Η ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ
Την ανάγκη να επιδείξουν η γερμανική κυβέρνηση και η Ευρώπη τη μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία προκειμένου να ολοκληρωθεί άμεσα η αξιολόγηση τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, κατά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.

Η κ. Γεννηματά χαρακτήρισε «εξαιρετικά ενδιαφέρουσα» τη συζήτηση που είχε με τον κ. Γκάμπριελ, με τον οποίο, όπως είπε, αντήλλαξε απόψεις για το μέλλον της Ευρώπης και την ανάγκη περαιτέρω εμβάθυνσης και  ενοποίησης «με πολιτικές δικαιοσύνης, αλληλεγγύης και ανάπτυξης που θα βάλουν τέλος στις πολιτικές λιτότητας». «Ζήτησα η γερμανική κυβέρνηση και η Ευρώπη συνολικά να επιδείξουν την υψηλότερη δυνατή ευελιξία προκειμένου να ολοκληρωθεί άμεσα η αξιολόγηση του ελληνικού οικονομικού προγράμματος» δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ανέφερε ακόμη πως στη διάρκεια της συνάντησης επισήμανε στον κ. Γκάμπριελ την ανάγκη η Ε.Ε «να επιδείξει σθεναρή στάση απέναντι στην προκλητική στάση και τις απειλές της τουρκικής ηγεσίας». Τέλος, όπως είπε, ευχήθηκε στον κ. Γκάμπριελ να κερδίσει το SPD στις επικείμενες εκλογές στη Γερμανία.

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ