2017-03-23 14:58:57
Φωτογραφία για “Άσπρισα σε μία νύχτα”: Ο άντρας μου είχε παράλληλα και δεύτερη οικογένεια
Με λένε  Λιάνα  και είμαι 35 ετών, με τρία παιδιά ηλικίας 12, 10 και 4 αντίστοιχα Με τον άνδρα μου χωρίσαμε πριν από ένα χρόνο οριστικά. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν το πιο εύκολο διαζύγιο αλλά καταλήξαμε σε αυτό, γιατί δεν πήγαινε άλλο. Εγώ έχω δική μου επιχείρηση με τον πατέρα μου και ο άντρας μου δούλευε σε μας. Τώρα είναι άνεργος. Τα παιδιά τα έβλεπε αραιά και που.

Ώσπου, πριν από δύο μήνες έσκασε η βόμβα. Από μόνος του, ζήτησε να πάρει τα παιδιά για ένα Σαββατοκύριακο.

Δόξα σοι ο Θεός λέω, έβαλε μυαλό. Δεν πέρασαν ούτε 4 ώρες από την στιγμή που έφυγαν και τα παιδιά όρμησαν στο σπίτι αλαλιασμένα. Δεν μου μιλούσαν καθόλου και με κοιτούσαν με μίσος.

Με τα χίλια ζόρια μου είπαν ότι ο μπαμπάς τους, στο σπίτι του, τους παρουσίασε άλλα δύο αδελφάκια ηλικίας 9 και 5 χρόνων. Τα δικά μου τρελάθηκαν. Δεν μπορούσαν να καταλάβουν πού ήταν τόσο καιρό αυτά τα παιδιά και πώς γίνεται να έχουν την ίδια περίπου ηλικία και γιατί τον φώναζαν μπαμπά και ποια ήταν αυτή η Καίτη η μαμά τους και γιατί μένανε όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι;


Άσπρισα σε μία νύχτα. Ο μάγκας είχε διπλή ζωή και οικογένεια όλα αυτά τα χρόνια και το είχε δίπορτο χωρίς εγώ να ξέρω τίποτε. Τα παιδιά έγιναν έξαλλα. Αμέσως παρουσίασαν πολλά ψυχοσωματικά προβλήματα. Βρέχονται στον ύπνο τους, πέφτουν και σπάνε χέρια και πόδια και κάθε τρεις και λίγο, είμαστε στο νοσοκομείο.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, τώρα τελευταία, όταν έρχεται να πάρει το γιο μου για βόλτα, μου ζητάει 20 ευρώ, γιατί δεν έχει λέει να πιούνε μία πορτοκαλάδα. Μία φορά του έδωσα αλλά το παιδί δεν το κέρασε τίποτα. Επίσης, αν και το διαζύγιο μας έχει βγει, την άλλη δεν την παντρεύεται γιατί δεν θέλει, λέει, σκοτούρες.

Θα τρελαθώ Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ