2017-03-24 17:13:11
Φωτογραφία για Έγκλημα στο Μοσχάτο: Αυτός είναι ο Ελληνας Πιστόριους [photos]
Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (24/03) ο Παραολυμπιονίκης που ομολόγησε ότι σκότωσε έναν 47χρονο χθες βράδυ στο Μοσχάτο Φτάνοντας στα δικαστήρια, ο Βασίλης Τσαγκάρης απάντησε -έστω και λακωνικά- στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που τον περίμεναν.

«Ήμουν σε άμυνα», είπε για τη δολοφονία του ιδιοκτήτη μικρού ξενοδοχείου, χθες, μέσα στο πρακτορείο ΟΠΑΠ που διατηρεί στο Μοσχάτο, για την οποία έχει ομολογήσει.

«Έχουν συμβεί πολλά, θα τα μάθετε όταν πρέπει», πρόσθεσε και μπήκε στο γραφείο της ανακρίτριας.

Ο Παραολυμπιονίκης Βασίλης Τσαγκάρης, είναι ο άνθρωπος που πυροβόλησε και σκότωσε έναν ιδιοκτήτη μικρού ξενοδοχείο στον Πειραιά.

Καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι με παραπληγία από το 2002, μετά από ατύχημα που είχε με αυτοκίνητο, άρχισε να ασχολείται με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με την κολύμβηση και τα 50μ. πρόσθιο, δύο χρόνια αργότερα, στον «Ηρόδικο» Μοσχάτου.

Διακρίθηκε σε παγκόσμιο και ευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ ήταν 6ος στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου και του Λονδίνου. Κατέκτησε την 3η θέση στην παγκόσμια κατάταξη (2012) της κατηγορίας του (SB3- 50m πρόσθιο).
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ