2017-03-28 13:53:12
Φωτογραφία για Θρήνος για 15χρονη! Σκοτώθηκε παίζοντας ρώσικη ρουλέτα
Σε τραγωδία κατέληξε το επικίνδυνο παιχνίδι μιας 15χρονης με το περίστροφο του θείου της  Η Ana Julia Lima Clemente έπαιζε με μια φίλη της στο σπίτι της στη Βραζιλία όταν βρήκε το περίστροφο του θείου της και άρχισαν να παίζουν για πλάκα ρώσικη ρουλέτα.

Αφού κράτησε το όπλο στο κεφάλι της, τράβηξε δύο φορές τη σκανδάλη αλλά δεν έγινε τίποτα. Η τρίτη φορά ήταν μοιραία, με τη 15χρονη να πεθαίνει ακαριαία.

"Η κοπέλα βρέθηκε στο έδαφος με το όπλο κοντά στο στήθος της. Υπήρχε ένα ακόμα πρόσωπο μαζί της. Μιλούσαν όταν πήρε το όπλο και άρχισε να παίζει ρώσικη ρουλέτα. Δυστυχώς τράβηξε τη σκανδάλη και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. Περιμένουμε ακόμα τις ιατροδικαστικές εξετάσεις", τόνισε ο αρχηγός της αστυνομίας Rafael Iasco.

Η μητέρα της μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο όταν έμαθε τα τραγικά νέα, με τις αρχές να προσπαθούν να βρουν τον θείο της 15χρονης για να τον ανακρίνουν το όπλο, καθώς ήταν χαραγμένος ο αύξων αριθμός του.

Το τραγικό συμβάν έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο σπίτι της 15χρονης στην περιοχή Santa Luzia της Criciuma που βρίσκεται σε απόσταση 600 μιλίων νότια του Ρίο ντε Τζανέιρο. "Ήταν ένα πολύ ήσυχο κορίτσι. Ποτέ δεν είχε ασχοληθεί με επικίνδυνα παιχνίδια και δεν υπήρχε ιστορικό κατάθλιψης", τόνισε η θεία της αδικοχαμένης 15χρονης.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ