2017-03-28 18:04:10
Φωτογραφία για Η Ιβάνκα Τραμπ στη Σύνοδο των «Women 20» στο Βερολίνο
Στα τέλη Απριλίου στο Βερολίνο στη σύνοδο «Women 20» θα συμμετέχει η Ιβάνκα Τραμπ, η κόρη του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Η σύνοδος θα ασχοληθεί με την θέση των γυναικών στον κόσμο της εργασίας.

Πρόκειται για την τρίτη Σύνοδο των «W20» που διοργανώνεται στο περιθώριο της G20, στην οποία φέτος προεδρεύει η Γερμανία: η μισθολογική ισότητα ανδρών/γυναικών, η θέση των γυναικών που διευθύνουν μια επιχείρηση, όπως και οι γυναίκες που ιδρύουν επιχειρήσεις περιλαμβάνονται στην ατζέντα των θεμάτων.

«Ανυπομονησία να προωθήσουμε τον ρόλο των γυναικών στην οικονομία #W20» ήταν το μήνυμα που ανήρτησε στο Twitter η 35χρονη Ιβάνκα, επιβεβαιώνοντας το ταξίδι της, για το οποίο έγραψε η εφημερίδα Washington Post.

Όπως μετέδωσε από το AFP, το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η κόρη του Ρεπουμπλικανού προέδρου, η οποία διηύθυνε την δική της επιχείρηση προτού μετακομίσει την Ουάσιγκτον ως σύμβουλος στο πλευρό του πατέρα της, διαθέτει γραφείο στο Λευκό Οίκο, αν και δεν έχει αναλάβει κανέναν επίσημο ρόλο στους κόλπους της αμερικανικής κυβέρνησης.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ