2012-05-21 12:23:32
Φωτογραφία για Ξινό τους βγήκε το ερωτικό παιχνίδι!
που χρησιμοποίησε ένα παντρεμένο ζευγάρι στην Ρόδο για να αναθερμάνει την σεξουαλική του ζωή Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Τρίτης, το ζευγάρι είπε να χρησιμοποιήσει δονητή κατά την διάρκεια της σεξουαλικής του επαφής.

Όμως, το δονούμενο ομοίωμα ανδρικού πέους, εισχώρησε ολόκληρο στον πρωκτό της  35χρονης γυναίκας με αποτέλεσμα να φθάσει πολύ βαθιά…. Μέχρι το «σιγμοειδές» σημείο του εντέρου και να μην μπορεί να βγει έξω Το ζευγάρι πήγε στο νοσοκομείο καθώς η γυναίκα υπέφερε από φρικτούς πόνους. Εντωμεταξύ  ντρέπονταν να πουν στους νοσηλευτές τί τους συνέβαινε και όταν οι γιατροί μετά από ώρες πήγαν να την εξετάσουν η κατάσταση ήταν πολύ επιβαρυμένη.

Σύμφωνα με τη rodiaki, οι γιατροί πρότειναν στην 35χρονη και τον συνοδό της δύο λύσεις: Ή να μπει αμέσως χειρουργείο και να αφαιρεθεί το ανδρικό ομοίωμα μέσα από το έντερό της έτσι ώστε να μην δημιουργήσει άλλες επιπλοκές, ή να περιμένουν (αφού τελειώσει η μπαταρία και η λειτουργία του) να αποβληθεί από τον οργανισμό με φυσικό τρόπο.


Το ζευγάρι, φοβούμενο μην πάρει διαστάσεις το θέμα τους, σε συνεννόηση προφανώς με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές επέλεξε την δεύτερη λύση και χωρίς να ενημερώσει κανέναν, αναχώρησε χωρίς εξιτήριο από τον θάλαμο 12 στον οποίο είχε νοσηλευτεί.

Το περιστατικό θεωρείται πρωτόγνωρο για τα ιατρικά δεδομένα της Ρόδου και πάντως οι αρμόδιοι γιατροί προειδοποιούν ότι τέτοιου είδους ερωτικά παιχνίδια είναι άκρως επικίνδυνα και μπορούν να επιφέρουν σοβαρές ή ανεπανόρθωτες βλάβες στην υγεία.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ