2017-03-29 14:04:17
Φωτογραφία για Αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 17χρονος μετά το τροχαίο στον Εύοσμο
Μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 17χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε χθες στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ μετά από το τραγικό τροχαίο που σημειώθηκε στον Εύοσμο και είχε σαν αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι τέσσερις παιδικοί του φίλοι με τους οποίους είχε βγει βόλτα το προηγούμενο βράδυ.

Το αγόρι παραμένει διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ, φέρονταν πολλαπλά σοβαρά τραύματα στο θώρακα και στο κεφάλι.

Η κατάστασή του κρίνεται από τους γιατρούς ιδιαίτερα κρίσιμη και καταβάλλουν προσπάθειες ώστε να κρατήσουν σε ισορροπία τις ζωτικές του λειτουργίες.

Όλα έγιναν χθες, όταν το αυτοκίνητο  που οδηγούσε ο ένας από τους 17χρονους έπεσε με ταχύτητα σε τσιμεντένιο κράσπεδο και στη συνέχεια στο τοιχίο γηπέδου ακαδημίας στη συμβολή των οδών Αναγεννήσεως και Σμύρνης.

Όπως ανέφερε χθες ο διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Αναστάσιος Σπανός: «Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μας με πολλά τραύματα και σε πάρα πολύ σοβαρή κατάσταση. Έχει πολλαπλά κατάγματα, αιμοθώρακα, έγινε σχετική παροχέτευση με συσκευή bilaou. Νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, διασωληνωμένος και σε καταστολή».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ