2017-03-29 21:57:07
Φωτογραφία για Survivor: Επίθεση Τσάνγκ σε Κολιδά-Εσκενάζυ μετά την ήττα
 Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στην ομάδα των Μαχητών μετά την ήττα στο παιχνίδι για το έπαθλο φαγητού Τη στιγμή που η λατρεία ο Μπο έτρωγε μακαρόνια με κιμά εκείνοι τσακώνονταν με αφορμή τη συμπεριφορά της Ειρήνης Κολιδά και της Σάρας Εσκενάζυ που σύμφωνα με τον Ορέστη Τσανγκ χασκογέλαγαν. Χαμός στο Survivor.

Τσανγκ: Εγώ θέλω να πω κάτι που προσωπικά με πειράζει. Θεωρώ ότι σήμερα υπήρχαν κάποια άτομα που χασκογελούσαν μετά την ήττα μας.

Ειρήνη: Ο καθένας εκλαμβάνει την ήττα του όπως θέλει Ορέστη μου. Όπως εγώ σέβομαι κάποια ελαττώματά σου, έτσι θα σέβεσαι κι εσύ κάποιου άλλου που απλώς γελάει. Κι εγώ στενοχωριέμαι με κάποια πράγματα που βλέπω σε εσένα, στον Μάριο, στον Κώστα, στην Ελισάβετ αλλά δεν έχει σημασία.

Τσανγκ: Για να μη λέτε πως τα κρατάω μέσα μου. Εγώ προσωπικά ό,τι έχω το λέω μπροστά σε όλους. Θεωρώ πως δε δείξαμε τη σοβαρότητα της ήττας που είχαμε.


Ειρήνη: Εγώ προτιμώ κάποιοι άνθρωποι να γελάνε και να αφήνουν την ήττα εδώ και στο επόμενο να μη θυμούνται τίποτα και να προχωράνε, παρά να το παίρνουνε μέσα τους και να στενοχωριούνται.

Τσανγκ: Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο να χαμογελάς και να χασκογελάς.

Ειρήνη: Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο.

Τσανγκ: Εγώ λέω αυτό που με πειράζει. Μπορεί να κάνω λάθος.

Σάρα: Υπάρχουν γεγονότα στη ζωή που μπορεί να είναι πολύ τραγικά κι εκείνη τη στιγμή να σε πιάσει το αντίθετο. Μπορεί να το παίρνεις πιο χαλαρά για να εμψυχώσεις κάποιον άλλο. Αυτό δεν έχει να λέει κάτι. Εσύ αυτή τη στιγμή μπαίνεις σε προσωπικότητες ανθρώπων. Είναι λάθος αυτό, γενικά. Αυτή είναι η δική σου άποψη και είναι σεβαστή. Ποιανού είναι αυτή η συμπεριφορά; Γιατί το λες τόση ώρα.

Ειρήνη: Για εσένα κι εμένα λέει Σάρα που περπατάγαμε και τραγουδάγαμε. Ποιος άλλος; Είδες κανέναν άλλο; Προσπαθήσαμε, δεν πήγαμε σφυρώντας στο παιχνίδι. Ματώσαμε. Δεν το εκτιμάς. Η συμπεριφορά σε αφορά εσένα μέσα στο παιχνίδι, όταν αυτό τελειώνει δε σε αφορά γιατί εγώ αντιδρώ έτσι για να μπορέσω να το ξεπεράσω και να πάω στο επόμενο αγώνισμα. Ούτε σε αφορά, ούτε σε επηρεάζει. Έχουμε χάσει την μπάλα.

Σάρα: Πάμε μπροστά. Τι καθόμαστε και συζητάμε; Κάποια στιγμή θα χάναμε.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ