2017-03-31 20:14:17
Φωτογραφία για Survivor: Τί προβλέπει το συμβόλαιο που υπογράφουν οι παίκτες... και γιατί δεν φεύγει ο Μ.Ιωαννίδης;
H Ειρήνη Κολιδά αποχώρησε από το παιχνίδι οικειοθελώς σε αντίθεση με τον Μάριο Πρίαμο ο οποίος παρά τον επίσης σοβαρό τραυματισμό του με σπάσιμο πλευρών και σοβαρό κάταγμα στην κλείδα αρνείται προς το παρόν να φύγει από το παιχνίδι.

Η λέξη οικειοθελής αποχώρηση είναι ακριβώς και η λέξη κλειδί προκειμένου κανείς να κατανοήσει γιατί ο Μάριος παραμένει ακόμα στον Άγιο Δομίνικο. Η παραγωγή δεν έχει κανένα δικαίωμα να πει σε κάποιον παίκτη ότι πρέπει να φύγει από το παιχνίδι – όσο σοβαρή κι αν είναι η κατάσταση της υγείας του – από τη στιγμή που υπάρχει χρηματικό έπαθλο γιατί σε αυτή την περίπτωση ο παίκτης το διεκδικεί μέχρι τέλους.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, οι παίκτες πριν μπουν στο παιχνίδι υπογράφουν ένα μακροσκελές συμβόλαιο στο οποίο αναφέρεται ρητά και κατηγορηματικά ότι η παραγωγή δεν φέρει καμία ευθύνη – ακόμα και σε περίπτωση θανάτου του παίκτη και ότι ο κάθε διαγωνιζόμενος μπαίνει στο παιχνίδι του με δική του ευθύνη. Φυσικά, μπορεί να πει κάποιος ότι το συγκεκριμένο τροχαίο ήταν εκτός διαγωνιστικής διαδικασίας. Λάθος.


Κι αυτό γιατί ακόμα και η μεταφορά των παικτών θεωρείται μέρος του παιχνιδιού. Πάντως, σε αντίθεση με το προηγούμενο “Survivor” του MEGA στο εν λόγω του ΣΚΑΪ δεν προβλέπει ομαδικά συμβόλαια ζωής τόσο των παικτών όσο και των ανθρώπων της παραγωγής όπως δήλωσαν οι ήδη αποχωρήσαντες από το παιχνίδι. Αυτό σημαίνει ότι δεν παίρνουν και προφανώς δεν διεκδικούν έξτρα αποζημίωση – σύμφωνα με τα χαρτιά που υπογράφουν για να είναι κατοχυρωμένη η παραγωγή -, εξέλιξη που εξηγεί και την επιμονή του Μάριου να μείνει στον Άγιο Δομίνικο και να διεκδικήσει το έπαθλο.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ