2012-05-21 13:38:44
Φωτογραφία για Τζάμπολ στους αιώνιους τελικούς
Η ώρα για τον πρώτο μεγάλο τελικό έφτασε! Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ και σκέφτεται μόνο πώς θα κρατήσει το πλεονέκτημα έδρας. Τζάμπολ στις 19:00 (ΝΕΤ).

Έπειτα από καθυστέρηση τεσσάρων ημερών, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα Ελλάδας! Οι Πρωταθλητές Ευρώπης υποδέχονται τον Παναθηναϊκό στο κατάμεστο ΣΕΦ, το απόγευμα της Δευτέρας (21/5, 19:00, RedPlanet.gr, NET), στον πρώτο τελικό της Α1.

Οι ερυθρόλευκοι πάλευαν όλη τη σεζόν για την εξασφάλιση του απόλυτου πλεονεκτήματος έδρας μέχρι τους τελικούς του Πρωταθλήματος. Τα κατάφεραν και, πλέον, πρέπει να εκμεταλλευτούν αυτό το πλεονέκτημα! Το ΣΕΦ θα είναι κατάμεστο και έτοιμο να σπρώξει την ομάδα στη νίκη.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν υπολογίζει στον Έισι Λο, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει το βαρύ διάστρεμμα που υπέστη στον ημιτελικό της Euroleague με την Μπαρτσελόνα. Τη θέση του Αμερικανού γκαρντ στη 12άδα αναμένεται να πάρει ο Μιχάλης Πελεκάνος.


Η πειραϊκή ομάδα πρέπει να παρουσιαστεί ήρεμη και συγκεντρωμένη πάνω στο παρκέ. Να μην αποπροσανατολιστεί από το θόρυβο των τελευταίων ημερών.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ζητάει από τους φιλάθλους των ερυθρολεύκων να έρθουν από νωρίς στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η διοίκηση ζητάει από τον κόσμο να συνεργαστεί με την Αστυνομία και να στηρίξει με θέρμη και σωστή συμπεριφορά από τις εξέδρες την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ζητά απο τους φιλάθλους της που έχουν στην κατοχή τους εισιτήρια για τον πρώτο τελικο των πλέι οφ να προσέλθουν απο νωρίς στο ΣΕΦ αφού θα ισχύσουν αυστηροί έλεγχοι και η όλη διαδικασία θα είναι χρονοβόρα. 

Απευθύνουμε παράκληση στους φιλάθλους μας, όπως συνεργαστούν με τις αστυνομικές αρχές, να δείξουν υπομονή κατά τη διάρκεια των ελέγχων και να ενισχύσουν την ομάδα μας με τις φωνές τους και την άψογη συμπεριφορά τους". 

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς οι Περπέρογλου και Σμιθ που είχαν τραυματιστεί ελαφριά από θραύσματα μπήκαν σε ρυθμό προπονήσεων από το Σάββατο.

Η μοναδική ευχή όλων είναι να γίνουν αγώνες χωρίς παρατράγουδα και επεισόδια, ώστε να πραγματοποιηθούν οι... ταλαίπωροι τελικοί και να αναδειχθεί ο νέος πρωταθλητής Ελλάδας.

πηγή: redplanet.gr / sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ