2012-05-21 13:43:06
Φωτογραφία για Κι αν πάψει αύριο να υπάρχει ευρώ;
Όταν μπαίνεις σε ένα πλοίο δεν σκοπεύεις να βουλιάξει ούτε να πνιγεις. Ανάλογες βλέψεις δεν έχει ούτε το λιμενικό, ούτε ο καπετάνιος. Παρολαυτα, με το που μπαίνεις μέσα σε ενημερώνουν για το τι θα γίνει , τι να κανείς αν ο μόνο γενοιτο. Το ίδιο συμβαίνει και στα αεροπλάνα.

Το προσωπικό είναι σε κάθε περίπτωση έτοιμο και εκπαιδευμένο.

Στην χώρα μας ανεβήκαμε στο πλοίο του ευρώ. Το πλοίο καίγεται και ίσως χρειαστεί να το εγκαταλείψουμε η ίσως αναγκάστουμε ή ίσως βουλιάξει.

Είναι το πολιτικό προσωπικό της χώρας προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο; Σαφώς το απεύχονται, αλλά δεν πρέπει να μας πουν ότι αν γυρίσουμε στη δραχμή θα πρέπει να γίνει αμέσως αυτό κι αυτό για να αποτρέψουμε το άλλο.

Υπάρχει τέτοιο plan b; Και αν ναι δεν πρέπει να το ξέρουμε; Μας λένε ότι κακό θα συμβεί αλλά όχι πως θα το αντιμετωπίσουν

Θα μπω στον πειρασμό να σκεφτώ ότι ο λόγος που η ερώτηση δραχμή απαντάται με κραυγές και όχι με plan b είναι ότι για αυτόν που δεν έχει τίποτα να χάσει πια ( όπως το 30% που ζει κάτω απο το όριο της φτώχειας) μια συντεταγμένη έξοδος δεν είναι και τόσο τραγικό γεγονός.

Μην με καταταξετε στους δραχμολάγνους . Απλά με ανέβασαν πριν 10 χρόνια σε ένα αεροπλάνο, οι πιλότοι το πανε για ρίξουμε και οι αεροσυνοδοι έχουν κρύψει σωσίβια κι αλεξίπτωτο.

apatopigadi.wordpress.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ