2012-05-21 13:45:03
Φωτογραφία για Οι δύο πιο αγαπημένες δίαιτες των σταρ
Τα προτερήματα και ο τρόπος εφαρμογής της «ζώνης» και της «Dunkan»

Τα διάσημα κορίτσια έχουν κατά καιρούς «κολλήσει» με την αγαπημένη τους δίαιτα με αποτέλεσμα να έχουν κορμάρες! Διάβασε παρακάτω τα πάντα για τις αγαπημένες δίαιτες των σταρ Δίαιτα Zώνης: Με πέντε γεύματα τη μέρα και πολλές άπαχες πρωτεΐνες, είναι μια από τις πιο δημοφιλής στα κορίτσια του Χόλιγουντ όπως η Μαντόνα, η Τζένιφερ Άνιστον , η Σίντι Κρόφορντ.

Πώς λειτουργεί: Αυξάνεις την κατανάλωση άπαχων πρωτεϊνών (αβγά, ζαμπόν, πουλερικά, κρέας, ψάρι), μειώνεις τους υδατάνθρακες και τρως λίγο και πιο συχνά όπως π.χ. τρία γεύματα και δύο σνακ την ημέρα

Οι χρυσοί κανόνες: Πρέπει να πίνεις πολύ νερό δηλαδή το λιγότερο δέκα ποτήρια νερό την ημέρα ενώ το βασικό είναι να πίνεις ένα ποτήρι νερό μισή ώρα πριν το φαγητό, αφού αυτό βοηθάει να νικήσεις την πείνα. Μην αφήνεις ποτέ το στομάχι χωρίς φαγητό (π.χ. γεύμα ή σνακ) για περισσότερες από πέντε ώρες.


Όταν ξυπνήσεις το πρωί καλά θα κάνεις να πάρεις ένα πλούσιο πρωινό και να τρως πάντα κάτι πριν πέσεις για ύπνο έτσι ώστε να μην πεθάνεις της πείνας και το ρίξεις στο φαγητό κατά τη διάρκεια της νύχτας. Μην ξεχνάς τις πρωτεΐνες γιατί διεγείρουν την έκκριση σημαντικών ουσιών για την ικανοποίηση των αναγκών του εγκεφάλου για γλυκίδια.

Δίαιτα Dunkan: Ο γάλλος Πιερ Ντούκαν, γνωστός και ως Dr. Atkins της Γαλλίας εμπνεύστηκε αυτή τη δίαιτα μαζί με την Κάρολ Μίντλετον -μητέρα της Κάθριν- και πολλές ήταν εκείνες που την εφάρμοσαν με σούπερ επιτυχία όπως η Ζιζέλ Μπούντχεν, η Τζένιφερ Λόπεζ και η Πίπα Μίντλετον.

Πώς λειτουργεί: Η διατροφή αυτή είναι βασισμένη σε τροφές υψηλές σε πρωτεΐνη και χαμηλές σε λιπαρά και χωρίζεται στα εξής στάδια:

Κατέβασέ την δίαιτα Ντούνκαν από ΕΔΩ

Πηγή: womenonly.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ