2017-04-06 13:01:26
Φωτογραφία για Μαρτυρίες-σοκ στην Κηφισιά: Τι περίεργο συμβαίνει στο δήμοένα μήνα μετά την άγρια δολοφονία του οδηγού ταξί;
Σχεδόν ένα μήνα μετά την άγρια δολοφονία του οδηγού ταξί στην Κηφισιά από τον δολοφόνο που είναι γνωστός και ως taxi-killer, ο δράστης παραμένει άφαντος Την στιγμή λοιπόν που οι αστυνομικές αρχές αναζητούν τον εγκληματία που έχει σκορπίσει τον τρόμο στις πιάτσες των οδηγών-ταξί, διάφορα περίεργα περιστατικά έχουν κάνει το τελευταίο διάστημα την εμφάνιση τους σε συνοικίες της Κηφισιάς, προκαλώντας τρόμο στους κατοίκους της περιοχής.

Πολλά εξ΄αυτών δεν έχουν καταγγελθεί στην αστυνομία, αλλά έχουν γίνει γνωστά στην Δημοτική Αρχή, η οποία καλεί τους πολίτες να είναι σε εγρήγορση και ο,τι περίεργο συμβαίνει να το αναφέρουν, καθώς ο taxi-killer παραμένει ακόμα ασύλληπτος.

Το star.gr επικοινώνησε με τον Γιώργο Σκορδίλη, εκπαιδευτικό και δημοτικό σύμβουλο Κηφισιάς, ο οποίος δεν έκρυψε πως:

«Εισπράττουμε μια ανησυχία από τους κατοίκους της Κηφισιάς. Λόγω της ιδιότητας μου, επειδή είμαι και εκπαιδευτικός αλλά και δημοτικός σύμβουλος εδώ στην Κηφισιά, έρχονται πληροφορίες από διάφορους πολίτες που καταμαρτυρούν γεγονότα και πράγματα».


Όπως μας εξηγεί ο κος Σκορδίλης, «τα γεγονότα αυτά πρέπει να αξιολογηθούν, καθώς υπό το φόβο που εκπέμπεται από το γεγονός της ύπαρξης του δολοφόνου, όλα μπορεί να ενταχθούν σε ένα πλαίσιο υπερβολής. Γι΄αυτό και πρέπει να αξιολογηθούν από τις αντίστοιχες υπηρεσίες».

Εκτός από τις καταγγελίες που έχουν γίνει και ίσως έχουν μια δόση υπερβολής, υπάρχουν και καταγγελίες που είναι πραγματικές και σοκάρουν:

«Στην περιοχή μας σε μια συνοικία της Κηφισιάς, καταγγέλθηκε ένα πραγματικό περιστατικό. Ένα νεαρό άτομο κυκλοφορούσε με αεροβόλο όπλο και σε δυο κατοικίες προσπάθησε να σκοτώσει ζώα που ήταν μέσα στις ιδιοκτησίες των περιοίκων. Έγινε αντιληπτό από κάποιον κάτοικο της γειτονιάς, κυνηγήθηκε και προπηλακίστηκε, με την έννοια ότι προσπάθησε να τον αποτρέψει. Αυτό είναι ένα περιστατικό το οποίο καταγγέλθηκε» δηλώνει στο star.gr ο κύριος Σκορδίλης.

Αυτή όμως δεν ήταν η μοναδική σοκαριστική περίπτωση:

«Σε μια άλλη περίπτωση σε έναν δρόμο της Κηφισιάς σε άλλη συνοικία, κάποιοι βάζοντας έναν κάδο εμπόδισαν ένα αυτοκίνητο να πάει στον προορισμό του νύχτα, με αποτέλεσμα έντρομος ο άνθρωπος να κατέβει κάτω για να δει τι ακριβώς γινόταν. Ευτυχώς ήρθαν και κάποια άλλα αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα αυτός που είχε σκοπό να τον παρεμποδίσει να τραπεί σε φυγή. Αυτά έχουν τεθεί υπ΄όψιν της αστυνομίας, και φαντάζομαι ότι αυτοί ως πλέον ειδικοί μπορούν να τα αξιολογήσουν και να δουν αν σχετίζονται. Όλα αυτά είναι με νεαρά άτομα που ταιριάζουν στην περιγραφή του δολοφόνου. Βέβαια μπορεί όλα αυτά να είναι σχετικά μπορεί να είναι και άσχετα. Ένα είναι το γεγονός. Πως ο κόσμος είναι ανάστατος μέσα από όλη αυτή την ιστορία. Το ζήτημα είναι να κρατήσουμε όλοι την ψυχραιμία μας, να είμαστε παρατηρητικοί ώστε ο,τι πέσει στην αντίληψη μας να το θέσουμε υπ όψιν των αρμόδιων αρχών, ώστε το τρομερό γεγονός να βρει τη λύση του και να πάψουν οι πολίτες να ανησυχούν. Είναι καλό να είμαστε σε alert» κατέληξε ο Γιώργος Σκορδίλης.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ