2017-04-07 18:40:59
Φωτογραφία για Επίσκεψη ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρη Βίτσα σε Θεσσαλονίκη, Κιλκίς και Οχυρό Ιστίμπεη
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη, σήμερα Παρασκευή 7 και αύριο Σάββατο 8 Απριλίου 2017 στη Θεσσαλονίκη, το Κιλκίς και το Οχυρό Ιστίμπεη στις Σέρρες. 

Ο ΑΝΥΕΘΑ, σήμερα Παρασκευή, απηύθυνε χαιρετισμό στο σεμινάριο της AUSA "Doing business with the US Government”, το οποίο πραγματοιήθηκε στη ΛΑΦΘ, και το διοργάνωσε το Ελληνο – Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο. Συμμετείχαν σε αυτό εκπρόσωποι ελληνικών αμυντικών και άλλων βιομηχανιών. Το πρώτο ανάλογο σεμινάριο διοργανώθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 2017 στην Αθήνα. Στόχος αυτών των δράσεων, είναι η προώθηση και η ενίσχυση της ελληνικής βιομηχανίας. Με το σημερινό σεμινάριο, που υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (με την αρμόδια Διεύθυνση, τη ΓΔΑΕΕ), δίνεται η ευκαιρία στις εγχώριες αμυντικές και άλλες βιομηχανίες να γνωρίσουν και να εξοικειωθούν με τις διαδικασίες προμηθειών του Δημόσιου τομέα των ΗΠΑ. 

Στη συνέχεια ο ΑΝΥΕΘΑ επισκέφθηκε την 71η Α/Μ Ταξιαρχία στη Νέα Σάντα, όπου ενημερώθηκε για την αποστολή της και παρακολούθησε εκπαιδευτική δραστηριότητα. Το απόγευμα στο Κιλκίς, θα έχει συναντήσεις με τοπικούς παράγοντες. 

Αύριο Σάββατο θα επισκεφθεί το Οχυρό Ιστίμπεη στις Σέρρες και θα παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τη μάχη των οχυρών κατά τη γερμανική εισβολή που ξεκίνησε στις 6 Απριλίου 1941.
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ