2017-04-10 09:10:49
Φωτογραφία για Υπτγος Σπύρος Βαζούρας: «Δεν έχουμε ένδειξη για κλείσιμο της ΣΕΤΤΗΛ»!
Το ενδεχόμενο  να υπάρξει κάποια μεταβολή ως προς τα λειτουργικά δεδομένα της ΣΕΤΤΗΛ στο άμεσο μέλλον, απέκλεισε ο νέος διευθυντής Τεχνικού του ΓΕΣ- υποστράτηγος  κ. Σπύρος Βαζούρας, ο οποίος επισκέφτηκε χθες το στρατόπεδο του Πύργου.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση  της «ΠΡΩΤΗΣ», ο κ. Βαζούρας τόνισε πως δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία για το προσωπικό ούτε και για την τοπική κοινωνία, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι  ο ίδιος δεν μπορεί να γνωρίζει εάν μελλοντικά υπάρξουν κάποιες εξελίξεις, στα πλαίσια της νέας δομής δυνάμεων.

Αναφερόμενος εξάλλου στην τωρινή λειτουργία της ΣΕΤΤΗΛ, ο επικεφαλής του Τεχνικού του ΓΕΣ δήλωσε πως «είναι μία σχολή που για εμάς αποτελεί κοιτίδα για τις τηλεπικοινωνίες, την οποία προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε και προς αυτή την κατεύθυνση λειτουργούμε».

Ακόμη ο κ. Βαζούρας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της διασύνδεσης  της μονάδας με άλλους εκπαιδευτικούς φορείς, όπως λ.χ. το ΤΕΙ Πύργου, στα πλαίσια και του πνεύματος εξωστρέφειας  που προωθεί  ο νέος αρχηγός του ΓΕΣ αντιστράτηγος κ.Αλκιβιάδης Στεφανής.

«Φυσικά και θα μπορούσαν να υπάρχουν τομείς που να συνεργάζεται η ΣΕΤΤΗΛ, είτε είναι ο δήμος, ένα ΤΕΙ  , ή ένα πανεπιστήμιο. Δεν θέλουμε να είμαστε αποκομμένοι από  την κοινωνία» επεσήμανε ο Δ/ντης Τεχνικού.

 ΠΗΓΗ: https://www.protinews.gr/blog/den-ehoyme-endeixi-gia-kleisimo-tis-settil
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ