2017-04-11 13:17:23
Φωτογραφία για Βόμβα Λεβέντη για Κυριάκο: «Πείστηκα ότι δεν είναι γιος του Μητσοτάκη όταν…»
Ποια η αφοπλιστική δήλωση του Βασίλη Λεβέντη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη; «Εγώ είμαι γέννημα θρέμμα μιας γενιάς που μετά τα γεγονότα του ’65, αισθανθήκαμε σαν χώρος, στο χώρο του κέντρου, ότι πληγήκαμε από την οικογένεια Μητσοτάκη και είχαμε αρνητικό ηλεκτρισμό»

δήλωσε μετά τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το απόγευμα, ο Βασίλης Λεβέντης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων πρόσθεσε ότι «σήμερα, ο Κυριάκος -ειλικρινά δεν το περίμενα- με έπεισε ότι είναι ο Κυριάκος, δεν είναι ο γιος Μητσοτάκη, παραδέχτηκε και κάποια λάθη που έκανε ο πατέρας του και ουσιαστικά θέλησε να είναι ο Κυριάκος. Εγώ σαν Βασίλης Λεβέντης δεν θα μπορούσα να του αρνηθώ. Συζητήσαμε πολλά θέματα και βεβαίως την πορεία της διαπραγμάτευσης και η δυσκολία θα είναι στη Βουλή».

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης «ο κ.Μητσοτάκης θεωρεί ότι ο κ. Τσίπρας είναι αρχομανής και θα πάει μέχρι τέλους θα γαντζωθεί και όπου τον βγάλει. Και αν τα ψηφίσει όλα ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος, ρώτησα τον κ. Μητσοτάκη μέχρι που θα βγει, μου απάντησε ότι τα ψωμιά του είναι λίγα μετά την ψήφιση των μέτρων και το πολύ-πολύ να φθάσουμε στο τέλος του 2017 και μετά βλέπει ο κ. Μητσοτάκης την κατάρρευση του κ. Τσίπρα».


Ο πρόεδρος της ΕΚ επανέλαβε στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης την άποψή του για συναίνεση:

«Είπα ότι οι κυβερνήσεις οι αυτοδύναμες πτώχευσαν τη χώρα και έβλαψαν τη χώρα. Ο κ. Μητσοτάκης παραδέχτηκε κάποια λάθη που έκαναν όλες οι κυβερνήσεις με τις ασωτίες και τα ρουσφέτια. Μου είπε ότι πιστεύει στις μεταρρυθμίσεις και έξω οι ξένοι τον αντιμετώπισαν με ειλικρίνεια και τον αποδέχονται πλέον σαν εν δυνάμει πρωθυπουργό, έτσι αισθάνεται.

Είπα στον κ. Μητσοτάκη ότι εφόσον είναι πρώτος τα ίδια 9 σημεία θα στείλω και σε εκείνον, που έστειλα και στον πρωθυπουργό και μόνον την απλή αναλογική έκανε δεκτό ως αίτημα της Ένωσης Κεντρώων. Τα άλλα σημεία τα αγνόησε ο κ. Τσίπρας.

Και επειδή με ενδιαφέρει η χώρα και δεν πρέπει να χάνει χρόνο, αν τα δεχτεί ο κ. Μητσοτάκης θα έχει ένα στήριγμα χωρίς να ζητάω τίποτα, ούτε υπουργεία ούτε τίποτα, αρκεί να διορθώνεται η χώρα, αυτό είναι το όνειρο μου».

Παράλληλα ο Βασίλης Λεβέντης ρώτησε τον πρόεδρο της ΝΔ «αν πίστεψε ποτέ ότι το φλερτ με τον Τσίπρα ήταν αληθινό και μου απάντησε, ότι δεν το πιστεύει».

Τέλος, ο πρόεδρος της ΕΚ επανέλαβε ότι «χτίστηκε μια φιλία που δεν την περίμενα, γιατί πριν μπω μέσα κάποιοι δημοσιογράφοι, είπαν ότι ο κ. Μητσοτάκης ήθελε να κάνει ραντεβού μόνο με την Γεννηματά για να κάνει κυβέρνηση μεθαύριο, και τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς θα τους δει για να λειτουργήσουν μόνο ως σαντιγί στην τούρτα.

Και ο κ. Μητσοτάκης μου απάντησε «μήπως συμβαίνει το όλως αντίθετο;». Η άποψή μου για τις εξεταστικές είναι να ελεγχθούν όλα και να μην βάζουμε μέρες μόνο ΠΑΣΟΚ, μόνο ΝΔ, μόνο ΣΥΡΙΖΑ. Προκαλούμε την κοινή γνώμη δεν πρέπει να βάζουμε χρονικούς περιορισμούς και να διαλέγουμε στοχευμένα χρονικά διαστήματα», κατέληξε ο κ. Λεβέντης.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ