2017-04-14 18:47:29
Φωτογραφία για Ο αντρας με τον παραμορφωμένο λαιμό που σόκαρε τους γιατρούς παγκοσμίως: Δείτε πως το έπαθε και θα σας σηκωθεί η τρίχα [photos]
Τα τελευταία 13 χρόνια, ένας άντρας από την Κίνα ζει μια κόλαση Χτύπησε το σβέρκο του ενώ εργαζόταν σε οικοδομή και έκτοτε η ζωή του δεν ήταν ποτέ η ίδια. Θέλοντας να ανακουφίσει τον πόνο του, ο Wang Zhixiang, επισκέφτηκε έναν θεραπευτή της παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής.

Του πρόσφερε άμεση ανακούφιση, αλλά με το πέρασμα των ετών, σχηματίστηκε ένας μεγάλος όγκος στον λαιμό του και δεν γνώριζε σε τι οφείλεται.

Καθώς ο Wang είχε μια ασυνήθιστη αντίδραση στη θεραπεία του πόνου στον αυχένα και το λαιμό, ο λαιμός του διπλασιάστηκε σε όγκο. Τώρα στα 55 του, είναι αδύνατο να ζήσει μια φυσιολογική ζωή. Εκτός από το bullying και τα πειράγματα, προσπαθεί να φοράει κανονικά ρούχα και να βρει μια δουλειά.

Τώρα παρακαλεί τον κόσμου να του προσφέρει χρήματα για να υποβληθεί σε εγχείρηση αφαίρεσης του όγκου και του λίπους γύρω από το λαιμό του.

Αν ο Wang συγκεντρώσει περίπου 100.000 κινέζικα γιουάν ή περίπου 15.000 δολάρια, θα υποβληθεί σε εγχείρηση που θα αλλάξει δραστικά τη ζωή του. Αν ωστόσο δεν κάνει σύντομα την εγχείρηση, ο όγκος θα συνεχίσει να μεγαλώνει μέχρι που οι καθημερινές συνήθειες του θα γίνουν αδύνατες.


Μετά το ατύχημά του στη δουλειά, ο Wang επισκέφτηκε ένα γιατρό που του έκανε ορμονική θεραπεία. Η ορμονοθεραπεία είναι κοινή πρακτική στη Κίνα για τη θεραπεία ασθενειών. Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται πολλές φορές για την θεραπεία του καρκίνου.

Αλλά αυτή η ασυνήθιστη πρακτική, δεν βοήθησε τον Wang. Αντίθετα, ο οργανισμός του είχε αρνητική αντίδραση και ο λαιμός του πρήστηκε υπέρμετρα. Τώρα δεν δείχνει σημάδια ανάκαμψης και τα πράγματα δείχνουν ότι θα χειροτερέψει.

Όταν επισκέφτηκε ένα γιατρό, οι πρώτες εκτιμήσεις ήταν ότι είχε θυρομεγαλία, όπου ο θυροειδής αδένας πρήζεται όταν ο μεταβολισμός βγαίνει εκτός ελέγχου.

Ωστόσο, μετέπειτα εξετάσεις έδειξαν ότι είχε λίπωμα, που είναι ένας μαλακός ιστός από λιπώδη κύτταρα που μεγαλώνει κάτω από το δέρμα. Το λίπωμα συνήθως εμφανίζεται γύρω από το λαιμό, τους ώμους, το στήθος, τα χέρια ή την πλάτη.

Αν και ο όγκος δεν είναι καρκινικός, επηρεάζει την ποιότητα ζωής του. Ενώ το λίπωμα εμφανίζεται περίπου στο 1% του πληθυσμού, η πάθηση του Wang είναι κατά πολύ χειρότερη από το μέσο όρο.

Στις περισσότερες περιπτώσεις αρκεί μια επίσκεψη στον δερματολόγο για να αφαιρεθεί ένα λίπωμα, αλλά δεν είναι απειλητικά για τη ζωή. Κατά το άγγιγμα, ένα λίπωμα μπορεί να μετακινηθεί κάτω από το δέρμα. Αλλά αν βρίσκεται σε περιοχές πίεσης, όπως ο λαιμός του Wang, μπορεί να προκαλέσει πόνο και δυσφορία.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ