2012-05-21 17:16:50
Φωτογραφία για «Τέλειωσε κάτι όμορφο για μένα…»
Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ μετά από πέντε χρόνια προσφοράς στον ΠΑΟΚ, αποχωρεί από την Τούμπα για να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του. Ο Πολωνός αμυντικός μίλησε για τον κύκλο του στον «Δικέφαλο του Βορρά» στο «Αθλητικό Metropolis». Για τον κύκλο του που έκλεισε: «Τελείωσε κάτι όμορφο για μένα. Ήμουν πέντε χρόνια στον ΠΑΟΚ. Πέρασα καλά. Είχα και καλές και κακές στιγμές. Προσωπικά θα κρατήσω μόνο τις καλές στιγμές. Ο ΠΑΟΚ θα είναι πάντα στην καρδιά μου . Δεν ήταν εύκολη απόφαση αλλά κάποια στιγμή αυτός ο κύκλος έπρεπε να κλείσει. Τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή».

Για το αν ήταν προσωπική του απόφαση, ή επιλογή του ΠΑΟΚ: «Πρώτα από όλα ήταν από τον ΠΑΟΚ γιατί δεν είχα πρόταση. Δεν μου μίλησε κανένας. Για μένα αυτό είναι καθαρό. Η ομάδα δεν ήθελε να με κρατήσει οπότε και εγώ θα κοιτάξω να συνεχίσω αλλού την καριέρα μου. Μίλησα με τον μάνατζερ μου , έχει κάποιες προτάσεις από τη Πολωνία και κάποιες από την Κύπρο».


Για την κατάκτηση της 4ης θέσης: «Το τελείωμα δεν ήταν καλό για εμάς. Ξεκινήσαμε καλά στα πλέι οφ, ήμασταν πρώτοι στον πρώτο γύρο αλλά στο δεύτερο γύρο είχαμε τρεις ήττες και βρεθήκαμε τέταρτοι. Δεν ξέρω τι έφταιξε. Ο ΠΑΟΚ έχει αρκετούς παίκτες από 30 και πάνω. Δεν είναι εύκολο για αυτούς να δίνουν μέσα σε τρεις ημέρες και άλλο παιχνίδι. Δώσαμε συνολικά έξι παιχνίδια μέσα σε λίγες ημέρες. Χρειαζόταν περισσότερο ροτέσιον αλλά από την άλλη πλευρά δεν ήταν εύκολο για κόουτς να βγάλει για παράδειγμα τον Γκαρσία. Ο ΠΑΟΚ είναι άλλη ομάδα με τον Γκαρσία μέσα και άλλη με τον Γκαρσία εκτός».

Για τα χρόνια που πέρασε στον ΠΑΟΚ: «Τον πρώτο χρόνο ήταν δύσκολα. Ήταν η πρώτη χρονιά με τον Ζαγοράκη. Μετά τον δεύτερο χρόνο με τον Σάντος άρχισε να παίζει καλύτερα. Η ομάδα τη χρονιά που τελείωσε είχε δυσκολίες. Έφυγαν ο Κοντρέρας και ο Βιερίνια, δύο πολύ καλοί ποδοσφαιριστές , εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων για να μπορέσει η ομάδα . Έφυγαν αναγκαστικά οι δύο παίκτες για να πάρει άδεια η ομάδα. Αυτό πρέπει να αλλάξει στο μέλλον».

Για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τον 6χρονο γιο του που δεν θέλει να παίξει σε άλλη ομάδα: «Αυτό είναι ένα πρόβλημα. Η πρώτη σκέψη μου θα είναι να βρω μία ομάδα για μένα και μία για τον γιο μου».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ